0517 852 752 Contact
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Acquire Revised
Acquire Revised Acquire Revised

Acquire Revised

In voorraad

€ 37,99
Dit product is Engelstalig

Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Details

Acquire is een klassieker waarin de spelers moeten bouwen, investeren, en strategisch moeten plannen.

Bouw, koop en manipuleer je eigen bedrijf. Als je zaak groeit, moet je daarin investeren, kleine bedrijven in grotere bedrijven laten fuseren en bonussen verzamelen. Maak de juiste keuzes en stoot door tot de financiële top. Maar houd je tegenstanders in de gaten. Voor je het weet verdwijnt jouw bedrijf door een vijandige overname in het imperium van de ander!

Acquire is een klassiek spel dat oorspronkelijk in 1962 is uitgebracht. Jaren later is Acquire Revised nog steeds succesvol (zij het in een nieuw jasje), mede door het unieke uiterlijk (een roosterbord van 108 vakken) en spelidee.

Het speelbord stelt een de lap grond voor waarop iedereen bedrijven kan bouwen. Op de lap grond moeten eerst tegels gelegd worden. Deze tegels zijn blokjes die voor aanvang van het spel goed geschud worden en blindelings worden neergelegd. Op elke tegel staan de coördinaten van de grond. Je mag je tegel ook alleen maar op deze plek neerleggen. Op het moment dat je twee tegels tegen elkaar aanlegt (horizontaal of verticaal) dan heb je een fundering en mag je een bedrijf bouwen op die locatie. Voor het stichten van bedrijven krijg je bonusaandelen (van desbetreffend gebouw).

Je aandelen zijn geld waard. Dit merk je vooral bij fusies en overnames. Op de informatiekaart kun je zien wat voor bedragen er betaald moeten worden als jouw bedrijf overgenomen wordt. Je krijgt ook geld aan het einde van spel, afhankelijk van de grootte van je bedrijf en het soort bedrijf. Wie het meeste geld heeft aan het einde, wint.

Extra informatie

Gtin 0630509493784
Aantal Spelers 2 tot 6 spelers
Aanbevolen leeftijd Vanaf 12+
Speelduur 90 min
Merk Avalon Hill
Taal Engels


Geen video's aanwezig.
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling spel