0517 852 752 Contact
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Airlines Europe

Airlines Europe

In voorraad

Adviesprijs: € 62,50

Actieprijs: € 49,88

Dit product is Engelstalig

Ma - Vr voor 19.00 besteld, volgende dag in huis

Aantal in voorraad: 6

Details


Als een speler in Airlines Europe aan de beurt is, kan hij kiezen uit 4 mogelijke acties. Mogelijkheid 1 is het kopen van 1 of 2 licenties voor een bepaalde vliegtuigmaatschappij en de bijhornde vliegtuigjes op het bord te plaatsen.

Dit doet de waarde van het aandeel van die vliegtuigmaatschappij evenredig stijgen. Bovendien geeft het de speler het recht om 1 aandeel van de markt te nemen. Aandelen worden op de hand genomen. Om ze te doen gelden moet men ze via een 2de actie open voor zich uitspelen. Als bonus krijgt men hiervoor 2 miljoen euro dividend per uitgespeeld aandeel. Een speler moet hierbij ofwel 2 verschillende aandelen afleggen ofwel alle aandelen van eenzelfde vliegtuigmaatschappij (aantal is hierbij dan ongelimiteerd).

Actiemogelijkheid 3 is het omruilen van aandelen voor aandelen van Air Abacus (1 willekeurige voor 1 Air Abacus of 3 willekeurige voor 2 Air Abacus). Air Abacus is niet fysiek aanwezig op het speelbord en de aandelen van deze maatschappij kunnen enkel via deze actie verworven worden. Ze worden ook meer waard tijdens het spel.

De laatste actie die men kan doen is 8 miljoen euro van de bank nemen. De bank kan in dit spel echter failliet gaan, dus niet teveel geld oppotten is de boodschap. In de stapel met aandelen zitten 3 scorekaarten. Na de 3de scoreronde wint de speler met de meeste punten.

Extra informatie

Gtin 655132004442
Aantal Spelers 2 tot 5 spelers
Aanbevolen leeftijd Vanaf 12+
Speelduur 75 min
Merk Rio Grande Games
Taal Engels


Geen video's aanwezig.
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling spel