Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Dirk Gently's Holistic Detective Agency: Everything is Connected
BGG Rating
5.8
Taal
Engels
Aantal spelers
3 tot 8 spelers
Speelduur
15 tot 75 minuten
Leeftijd
16+
Spelmechanismen
Memory, Storytelling

Dirk Gently's Holistic Detective Agency: Everything is Connected

BGG Rating
5.8
Taal
Engels
Aantal spelers
3 tot 8 spelers
Speelduur
15 tot 75 minuten
Leeftijd
16+
BGGID
Normale prijs € 40,88 Speciale prijs € 29,88
Vandaag Verzonden
Betreed de fascinerende wereld van Dirk Gently's Holistic Detective Agency: Everything is Connected, het eerste spel in de unieke "Everything is Connected" reeks. Dit innovatieve spel combineert op een unieke wijze storytelling met deductie, en biedt spelers de mogelijkheid om zelf de meest bizarre mysteries te ontrafelen.

In Dirk Gently's Holistic Detective Agency: Everything is Connected staan twee detectives centraal: de reguliere speurder en de holistische detective. Beide hebben de taak om aanwijzingen te verzamelen, mogelijke verdachten te identificeren en hun assistenten het verhaal van de misdaad te vertellen. De assistenten zijn vervolgens verantwoordelijk voor het verwerken en beoordelen van de twee verschillende versies van het verhaal. Hun uitdaging? Het bepalen welke versie van de waarheid het meest geloofwaardig is.

Het spel vereist snel denkwerk, een scherp geheugen en een holistische benadering van detectiewerk. Onthoud: "everything is connected". Elk detail kan van belang zijn en elke aanwijzing kan leiden naar de oplossing van het mysterie.

Dirk Gently's Holistic Detective Agency: Everything is Connected is meer dan zomaar een spel. Het is een intrigerend avontuur waarin jij en je medespelers het lot van de zaak in handen hebben. Durf jij de uitdaging aan?
Spelmechanismen
Memory, Storytelling
Designer
Matt Fantastic