Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Disney Lorcana TCG - Ursula's Return Illumineer's Trove Pack

Disney Lorcana TCG - Ursula's Return Illumineer's Trove Pack

€ 52,88
Vandaag Verzonden

De Disney Lorcana TCG - Ursula's Return Illumineer's Trove Pack opent de deur naar het magische rijk van Lorcana. Hier stroomt de magie vrij en ontstaan er mystieke stormen. Bereid je voor op de opkomst van de machtige Ursula glimmer, een kracht die het lot van Lorcana zal bepalen.

In het centrum van deze magische wervelwind bevindt zich de Grote Illuminator, een bron van immense kracht. Ursula glimmer probeert deze kracht te beheersen om Lorcana naar haar wil te vormen. Wat drijft Ursula tot deze ambities? Is het haar verlangen naar ultieme macht of spelen er diepere, verborgen motieven?

Met de groeiende storm staat het lot van Lorcana op het spel. Zal Ursula glimmer slagen in haar missie, of zullen er onbekende krachten opstaan om haar tegen te houden?

Duik in de mysteries van Lorcana, waar elke golf geheimen van oude spreuken draagt en elke windvlaag nieuwe magie belooft. Ontdek wat er schuilgaat achter de illusies en durf de uitdaging aan te gaan.

De Ursula's Return Illumineer's Trove is een schat voor zowel verzamelaars als spelers. Deze set bevat een prachtig ontworpen opbergdoos met 6 kaartverdelers met een inkt-thema, om je Disney Lorcana TCG-kaarten veilig te bewaren en te organiseren.

De Illumineer's Trove bevat 8 willekeurige boosterpacks en 6 hoogwaardige dobbelstenen met een magisch inkteffect en goudgedrukte cijfers om karakter- en locatieschade bij te houden. De kenmerkende lore-counter met draaiknop maakt het eenvoudig om je voortgang te markeren.

Elk Ursula's Return Illumineer's Trove Pack bevat:

  • 1 opbergdoos voor je kaarten
  • 6 kaartverdelers
  • 8 boosterpacks met elk 12 speelkaarten
  • 6 schadeteller-dobbelstenen
  • 1 lore-counter

Ontdek de magie en het avontuur van Lorcana met de Disney Lorcana TCG - Ursula's Return Illumineer's Trove Pack. Of je nu een gepassioneerde verzamelaar bent of een strategische speler, dit pakket biedt alles wat je nodig hebt om je spelervaring te verrijken.