0517 852 752 Contact
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Dominant Species 5th Printing

Dominant Species 5th Printing

In voorraad

€ 74,88
Dit product is Engelstalig

Ma - Vr voor 19.00 besteld, vandaag verzonden

Aantal in voorraad: 5

Details

Welke speler overleeft in Dominant Species de veranderende aarde van 90.000 V.C., tot de laatste ijstijd? Wie verdient de meeste overwinningspunten?

De ijstijd komt er aan en verschillende diersoorten moeten zich aanpassen om deze barre tijd te overleven en als dominante diersoort de volgende periode in te gaan. Zullen insecten, reptielen, amfibieën, zoogdieren of spinnen de sterkste diersoort worden?

Door jouw actiepionnen in te zetten plan je de acties die je deze beurt wilt uitvoeren voor jouw diersoort. Je kunt jouw diersoort bijvoorbeeld laten voortplanten of migreren naar andere leefbare gebieden. Maar je dieren komen uiteindelijk in gebieden terecht die gevaarlijk voor hen zijn. Zo kan het gebeuren dat hun leefgebied verandert in een ijzige tundra, door rampen getroffen wordt of hun leefgebied ingenomen wordt door andere diersoorten.

Alleen door jouw diersoort constant aan te passen aan de veranderende omstandigheden kunnen ze overleven en uiteindelijk als sterkste uit de strijd komen.

Extra informatie

Gtin 817054010554
Aantal Spelers 2 tot 6 spelers
Aanbevolen leeftijd Vanaf 16+
Speelduur 180 min
Merk GMT Games
Taal Engels
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling spel