Film / TV Thema

Aflopend sorteren

1 Item

per pagina
 1. Star Wars: Rebellion Boardgame
  • 8.4
  • 2 tot 4
  • 180 tot 240
  Vandaag Verzonden
  € 101,50
Aflopend sorteren

1 Item

per pagina

De leukste film en tv-thema spellen kopen | Spellenvariant.nl

Film en tv gerelateerde themaspellen zijn spellen op basis van een bekende film of tv gerelateerd thema. De verschillende film of tv gerelateerde spellen zijn gezelschapsspelen die voornamelijk als bordspel worden aangeboden. Van al deze beschikbare spellen binnen dit genre heeft Spellenvariant de beste en leukste spellen voor u geselecteerd. Door het diverse aanbod aan film en tv gerelateerde themaspellen zit er voor de meeste liefhebbers wel een favoriete film of tv serie bij. De meeste spellen binnen ons assortiment zijn geschikt om te spelen met grotere groepen spelers. Hierdoor wordt het spelen van deze spellen nog leuker voor u en uw vrienden. Bent u benieuwd of uw favoriete film of tv serie tussen de aangeboden spellen zit? Bekijk dan snel het assortiment van Spellenvariant!

Uitgebreid assortiment filmspellen en tv spellen

Doordat de aangeboden film en tv spellen veelal geschikt zijn om met meerdere spelers te spelen, kan dit zorgen voor een gezellig onderlinge sfeer. In ons assortiment vindt u verschillende soorten spellen gebaseerd op diverse film en tv series. Het aanbod is zeer divers en uitgebreid. Binnen het assortiment zijn er veel spellen beschikbaar die gebaseerd zijn op bekende series.  Battlestar Galactica, Game of Thrones en X-Flies zijn series die in spelvorm beschikbaar zijn. Harry Potter, Star Wars en Lord of The Rings zijn bekende film reeksen die worden aangeboden als gezelschapsspel. Kruip in Harry Potter Hogwarts Battle A Cooperative Deck Building Game in de huid van een bekende personages uit de film en probeer om de kwade krachten te verslaan. Een ander zeer populair spel is Risk Game of Thrones Collectors Edition. In deze interessante variant van Risk speel je met een grotere groep zelfs met twee borden. Deze populaire spellen zijn slechts een kleine greep uit grote assortiment film en tv spellen die door ons online worden aangeboden. Vanwege de populariteit zijn veel spellen uit voorraad leverbaar, zodat u op zeer korte termijn de spellen in huis kan hebben!

Bestel snel en eenvoudig online

Bij Spellenvariant vindt u film en tv-themaspellen van de bekendste films en series. De spellen die door ons worden aangeboden zijn veelal uit voorraad leverbaar. Spellen die op voorraad zijn en voor 19:00 worden besteld, zullen de volgende werkdag worden bezorgd. Bent u toch niet geheel tevreden over het spel, dan kunt u deze altijd retourneren. Heeft over vragen over het retourbeleid of vragen van andere aard, dan kunt u altijd contact opnemen van de klantenservice van Spellenvariant. Naast de leukste film en tv gerelateerde themaspellen bieden wij ook een ruim aanbod andere gezelschapsspellen aan. Geïnteresseerd in een van de vele film en tv-themaspellen? Bekijk ons uniek samengestelde assortiment en bestel uw favoriete tv of film gerelateerd spel!