Historisch

Aflopend sorteren

1 Item

per pagina
 1. Lands of Galzyr
  • 8.2
  • 1 tot 4
  • 60 tot 150
  Vandaag Verzonden
  € 79,88
Aflopend sorteren

1 Item

per pagina

Historische spellen | Spellenvariant.nl

Bij Spellenvariant.nl hebben we een groot aanbod aan gezelschapsspellen waaronder historische spellen. Bij deze spellen gaat het niet alleen om de winst maar natuurlijk ook om de gezelligheid doordat deze spellen samen te spelen zijn. Ga terug in de tijd en speel de historische spellen uit het assortiment van Spellenvariant.nl. Wanneer u aan een historisch spel begint, voelt het alsof u aan het tijdreizen bent. Wij hebben verschillende historische spellen van bekende en minder bekende merken. Probeer eens een spel dat u nog niet kent en laat u verrassen. Historische spellen geven veel plezier in het spelen en zorgen goed voor de onderlinge strijd die er moet zijn bij een spel. Bekijk het assortiment historische spellen!

Een ruim aanbod aan diverse gezelschapsspellen

Op Spellenvariant.nl vindt u een ruime keuze aan diverse gezelschapsspellen. Naast historische spellen hebben wij ook andere gezelschapsspellen zoals humoristische spellen, mythologie spellen maar ook avonturistische spellen. Daarnaast hebben wij nog meer verschillende categorieën spellen, een groot aanbod voor iedereen. Klassieke bordspellen zoals dammen, schaken en mens-erger-je-niet mag niet ontbreken in het assortiment van Spellenvariant. Ook vindt u bij Spellenvariant.nl verschillende kaartspellen en puzzelspellen in het assortiment.

Veilig online historische spellen kopen

Spellenvariant.nl biedt een groot assortiment aan spellen aan. Historische spellen kunt u bij Spellenvariant.nl eenvoudig en veilig online kopen. Door onze beveiligde website kunt u in een veilige omgeving bestellen en betalen. Door de versleutelde verbinding worden uw gegevens beveiligd, waardoor u zorgeloos spellen kunt bestellen. Wanneer u besteld op werkdagen voor 19.00 uur, verzenden wij diezelfde dag het spel bij u, zodat u de volgende dag al kunt spelen. Dit geldt voor de meeste historische spellen van ons. Maar ook voor de meeste anders spellen in ons assortiment gelden deze levertijden. De spellen met een langere levertijd bezorgen wij zo spoedig mogelijk, zodat u niet lang hoeft te wachten om het spel te kunnen spelen met uw gezelschap. In alle gevallen worden de spellen gratis verzonden. Spellenvariant.nl is de webshop in historische spellen en meer!