0517 852 752 Contact
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Villagers
Villagers Villagers

Villagers

In voorraad

€ 31,88
Dit product is Engelstalig

Ma - Vr voor 19.00 besteld, volgende dag in huis

Aantal in voorraad: 6

Details

In Villagers ben je de grondlegger van een nieuw dorp in de middeleeuwen, in de jaren na een grote plaag. Het verlies van zoveel mensen heeft grote problemen veroorzaakt voor de overlevenden. Veel van de mensen waar de dorpelingen vroeger op vertrouwden voor essentiële dingen zoals voedsel, onderdak en kleding zijn verdwenen. Ambachtslieden bevinden zich zonder leveranciers van grondstoffen, handelaren hebben hun klanten verloren en velen hebben hun boerderijen en werkplaatsen verloren omdat ze aan de pest ontsnapten.

De wegen zitten vol met vluchtelingen op zoek naar een nieuw begin. Ze komen naar je toe, in de hoop zich te vestigen op je land en de kost te verdienen. Jou graanboerderij is in Villagers het ideale startpunt voor een dorp en biedt op betrouwbare wijze voedsel voor veel mensen. Je moet verstandig kiezen wie je toestaat om met jou genoegen te nemen, omdat je voedsel en middelen beperkt zijn.

De mensen op de weg hebben waardevolle en unieke vaardigheden, maar ze vertrouwen allemaal op andere mensen met zeer specifieke ambachten om te kunnen werken. Grondstoffen, gereedschappen en diensten moeten worden geleverd door andere mensen van de weg.

Als het je lukt om mensen te vinden die samen kunnen werken om winst te maken, terwijl je je voedseloverschot en capaciteit voor het bouwen van nieuwe huizen vergroot, zal je dorp welvarend zijn.

Het spel Villagers bevat een solo-modus waarbij een eenzaam dorp ernaar streeft te gedijen ondanks de gevreesde gravin en haar slechte plannen.

Extra informatie

Gtin 0604565193599
Aantal Spelers 1 tot 5 spelers
Aanbevolen leeftijd Vanaf 10+
Speelduur 45 min
Merk Sinister Fish Games
Taal Engels


Geen video's aanwezig.
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling spel