0517 852 752 Contact
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
League of Six
League of Six League of Six - Trouwe aanhang

League of Six met uitbreidingsset Trouwe aanhang

In voorraad

Adviesprijs: € 49,95

Actieprijs: € 24,99

Dit product is Nederlandstalig

Ma - Vr voor 19.00 besteld, volgende dag in huis

Aantal in voorraad: 2

Details


League of Six is een prachtig handelsspel waarbij de spelers belasting moeten innen, en zoveel mogelijk roem moeten verkrijgen.

Het is het jaar 1430. De vijand nadert de grenzen maar ook binnen de grenzen wordt er gestreden. Ondanks de strijd tegen de Hussieten bloeit de economie van Lausitz als nooit tevoren. Het is bijna 100 jaar geleden dat een groep van rijke steden zich heeft verenigd in de Zesstedenbond om hun gezamenlijke belangen te beschermen en rust en stabiliteit te bewaren in de regio.

De spelers zijn belastingophalers in de door de Hussieten geteisterde regio. Degene die zich de beste belastingophaler toont en ook de steun van de burgerij, geestelijkheid en aristocratie weet te verwerven, heeft de meeste kans om aan de zijde van koning Sigismund de toekomst van Europa te bepalen. De weg naar roem ligt voor je...een weg die je voert langs de steden van de "League of Six".


League of Six Trouwe aanhang uitbreidingsset met 2 uitbreidingen. Met deze uitbreiding is het mogelijk om het basisspel te spelen met 6 spelers. Met deze uitbreiding vindt er hoofdzakelijk een behoorlijke verdieping plaats ten opzichte van het basisspel.

Vele personages worden aan het spel toegevoegd met elk hun eigen specifieke voordelen, die op verschillende momenten in het spel ingezet kunnen worden. Met deze uitbreiding zijn er veel verschillende strategieën, waardoor ook de herspeelbaarheid wordt vergroot. Maar alles met het doel om de gunst van de koning te winnen.

Extra informatie

Gtin 8594156310028
Aantal Spelers 3 tot 6 spelers
Aanbevolen leeftijd Vanaf 12+
Speelduur 60 min
Merk QWG Games
Taal Nederlands


Geen video's aanwezig.
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling spel