0517 852 752 Contact
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Marvel Legendary Deck Building Game
Marvel Legendary Deck Building Game Marvel Legendary Deck Building Game Marvel Legendary Deck Building Game

Marvel Legendary Deck Building Game

100 1 100 0

In voorraad

Adviesprijs: € 71,99

Actieprijs: € 61,50

Dit product is Engelstalig

Ma - Vr voor 19.00 besteld, vandaag verzonden

Aantal in voorraad: 2

Details


Marvel Legendary is een Deck Building Game waarbij spelers een aantal hero decks (Spider-Man, Hulk, Cyclops, Wolverine, en andere Marvel helden) - kiezen en door elkaar schudden.

Spelers kiezen vervolgens een Mastermind schurk (Magneto, Loki, Dr Doom, en andere Marvel schurken) waarna het spel kan beginnen.

Bij het verslaan van je tegenstander ontvang je kaarten welke punten opleveren aan het einde spel.

Extra informatie

Gtin 0053334803663
Aantal Spelers 2 tot 5 spelers
Aanbevolen leeftijd Vanaf 12+
Speelduur 45 min
Merk Upperdeck Entertainment
Taal Engels


Geen video's aanwezig.
 1. Het spel waarmee mijn 'Verslaving' allemaal begonnen is... Beoordeeld door Maurien den Engelman op 14-07-2017
  Beoordeling spel

  Een goede vriend van mij had dit spel voor zijn verjaardag gekregen. Het was onbekend voor mij, maar na drie potjes was ik al verkocht. Ik leende het spel regelmatig van hem, want €70 euro was wel erg duur. Op een gegeven moment leende ik het bijna anderhalf jaar achter elkaar, kocht ik alle uitbreidingen en hield mijn vriend af en toe op de hoogte van wat ik allemaal gekocht had. Na anderhalf jaar was het spel is dusdanige staat dat ik het spel niet meer gewoon terug kon geven ;-). Dus heb ik het gehouden en een nieuw spel voor hem gekocht.

  We hebben het spel nu al een flink tijdje en hebben het al met flink wat mensen gespeeld. Jammer dat het spel in Nederland nog wat minder bekend is, want eigenlijk iedereen met wie we dit spel spelen vindt het een tof spel en voor herhaling vatbaar. Echter schaft niet iedereen zomaar een spel van €70,- aan. Ook als je niet enorm van Marvel houdt.. het spelmechanisme is zo goed dat iedereen het leuk vind.

  Het is een geweldig basisspel met toffe (veelal bekende) heroes + interessante schemes en masterminds. In vergelijking met verdere uitbreidingen (t/m deadpool) worden een aantal schemes en de masterminds wel wat makkelijk. Sommige heroes zijn minder sterk geworden in de loop van de tijd, maar merk dat ik toch regelmatig nog heroes uit het basisspel meepak voor in mijn herodeck.

  In combinatie met alleen al Dark City zijn er gigantisch veel combinaties mogelijk en kan je dagen spenderen met elke keer net even een andere combinatie. (dat hebben mijn vrouw en ik gedaan op vakantie). ZEKER een aanrader!

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling spel