Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Pokemon SV04 Paradox Rift Elite Trainer Box - Iron Valiant

Pokemon SV04 Paradox Rift Elite Trainer Box - Iron Valiant

€ 48,50
Vandaag Verzonden
  • Koop 2 voor € 47,50 per stuk

Ontdek de mysterieuze wonderen van Area Zero met de Pokemon SV04 Paradox Rift Elite Trainer Box - Roaring Moon, waar verleden en toekomst samenkomen. In deze nieuwste uitbreiding van de Pokémon Trading Card Game ontvouwt zich een avontuur dat je meeneemt naar een wereld die buiten de grenzen van tijd lijkt te bestaan. Hier treffen fans van Pokémon TCG de Ancient Pokémon, zoals de majestueuze Roaring Moon ex, en de zanderige kracht van Sandy Shocks ex.

Maar dat is nog niet alles. De toekomst roept met de kunstmatig gecreëerde Future Pokémon zoals Iron Valiant ex en Iron Hands ex, die hun krachten tonen met elke kaart die je trekt. Deze expansion gaat verder dan de conventionele types door de introductie van Tera Pokémon ex, die van type kunnen veranderen en een schitterend, gekristalliseerd uiterlijk hebben. Stel je voor: een water-type Garchomp ex die door je deck stroomt met vernieuwde kracht.

Onder de meer dan 180 kaarten vind je ook meer dan 15 nieuwe Pokémon ex, zoals Garchomp ex, Mewtwo ex, die transformeren en nieuwe type-krachten verkrijgen. De strijd wordt verder versterkt met de komst van Armarouge ex, Gholdengo ex, en andere Pokémon ex die klaarstaan om zich in de strijd te mengen.

De uitbreiding is niet alleen een strijd van krachten maar ook van artistieke schoonheid. Meer dan 20 Trainer kaarten en tientallen speciaal geïllustreerde Pokémon- en Trainer kaarten wachten erop om aan je collectie te worden toegevoegd. Laat je meeslepen door de artistieke weergaven die elk duel tot een visueel feest maken.