Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Pokemon Obsidian Flames Booster Box [SV03]

Pokemon Obsidian Flames Booster Box

€ 134,88
Vandaag Verzonden
  • Koop 2 voor € 129,88 per stuk
  • Koop 6 voor € 124,88 per stuk

Duik in het duister met de Pokemon TCG Scarlet & Violet - Obsidian Flames Booster Box. Glanzende vonken flitsen door de nacht, en uit de schaduwen stijgt Charizard ex op, zijn krachten nu gevoed door de duisternis!

In deze uitbreiding ontdek je de wonderbaarlijke Terastal-fenomeen, dat sommige Pokémon ex zoals Tyranitar, Eiscue en Vespiquen met ongewone types bedeelt. Ondertussen demonstreren Dragonite ex en Greedent ex hun beheersing van hun eigen innerlijke sterktes. En dat is nog maar het begin. Revavroom ex, Melmetal ex en andere Pokémon staan klaar om de koers van de strijd te veranderen in de Scarlet & Violet - Obsidian Flames uitbreiding!

In de Pokemon TCG Scarlet & Violet - Obsidian Flames Booster Box vind je 36 booster packs uit deze sensationele uitbreiding. Elke booster pack bevat 10 kaarten en 1 Basic Energy kaart. De inhoud van de kaarten varieert per pack, wat de verrassing van het openen alleen maar vergroot.

Stap in de wereld van Pokemon TCG Scarlet & Violet - Obsidian Flames en ervaar de kracht van de duisternis. Met elke booster pack die je opent, open je de deur naar nieuwe mogelijkheden, nieuwe strategieën en nieuwe overwinningen. Ben jij klaar om de vlammen van de strijd aan te wakkeren?