0517 852 752 Contact
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Rotterdam - Editie 2010
Rotterdam - Editie 2010 Rotterdam - Editie 2010

Rotterdam

In voorraad

€ 29,99
Dit product is Nederlandstalig

Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Details


Nieuwe uitgave van het enerverende havenspel Rotterdam, in dit spel vervoer je als ondernemer de benodigde grondstoffen uit alle delen van de wereld met jouw schepen naar de Rotterdamse haven.

In de serie Ports of Europe heeft The Game Master een enerverend havenspel, Rotterdam, ontwikkeld waarin jij als ondernemer de benodigde grondstoffen uit alle delen van de wereld met jouw schepen naar de Rotterdamse haven vervoert. In de haven worden de grondstoffen verwerkt tot producten. Maar let op! Het kan heel druk zijn in de Rotterdamse haven! Weet jij op tijd jouw volgeladen schepen naar de juiste havens te leiden en producten als brood, jam, benzine en kleding op de juiste momenten aan te bieden? Dan ben jij wel misschien de havenbaron van Rotterdam!

In de Rotterdamse haven wordt jaarlijks 370 miljoen ton goederen verwerkt. Vanuit Zuid Amerika komt exotisch fruit aan in de Merwehaven in Schiedam en wordt verwerkt tot vruchtensap. In de Vulcaanhaven aan de rand van Vlaardingen wordt graan overgeslagen of verwerkt. Ruwe olie wordt in grote hoeveelheden vanuit het Midden Oosten aangevoerd voor verwerking in de raffinaderijen in de Botlek. Gigantische containerschepen voeren vanuit Azië containers met diverse soorten producten voor de Europese markt aan. De gestroomlijnde infrastructuur achter de Eemhaven en de Waalhaven zorgt voor een snel transport Europa in.

Het spel bevat alle aspecten van de haven waaronder het laden van grondstoffen, varen met schepen, overslag in de havens, verwerking tot producten en de mogelijkheid tot ruilen van producten. Door de verrassende spelwerking met speciale vaargeulen, geheime opdrachten en hogemate van interactie garandeert dit spel eindeloos spelplezier voor iedereen.

Extra informatie

Gtin Nee
Aantal Spelers 2 tot 4 spelers
Aanbevolen leeftijd Vanaf 8+
Speelduur 60 min
Merk The Game Master
Taal Nederlands


Geen video's aanwezig.
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling spel