0517 852 752 Contact
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Terra Mystica

Terra Mystica (Nederlandstalig)

100 1 100 0

In voorraad

€ 51,99
Dit product is Nederlandstalig

Ma - Vr voor 19.00 besteld, vandaag verzonden

Aantal in voorraad: 2

Details


Terra Mystica is een strategisch spel met een eenvoudig spelprincipe waarbij geluk een kleine rol speelt. Je leidt één van de 14 volkeren die het terrein op het bord proberen te veranderen om er gebouwen op te bouwen. Aan de ene kant is het ongunstig als er andere spelers in de buurt zijn, omdat dit je uitbreidingsmogelijkheden beperkt, maar aan de andere kant is dit juist aantrekkelijk, aangezien dit in het spel een aantal voordelen oplevert. Dit spanningsveld maakt Terra Mystica uniek en daardoor zit je op het puntje van je stoel tot het einde van het spel.

Gebouwen kunnen worden verbeterd om nog meer inkomsten te krijgen, zoals arbeiders, priesters, geld en kracht. Bouw tempels om meer invloed te krijgen op de elementen water, vuur, lucht en aarde. Bouw je burcht om de speciale eigenschap van je factie te kunnen gebruiken. Breid je gebied uit en bouw nieuwe nederzettingen om veel arbeiders tot je beschikking te hebben, of zorg voor een gestage stroom geld door handelshuizen te bouwen.

De 14 prachtig vormgegeven volkeren beschikken elk over unieke speciale eigenschappen en in combinatie met de bonuskaarten, die elke ronde van eigenaar wisselen, zorgt dit voor een grote diversiteit waardoor het spel steeds anders verloopt.

Extra informatie

Gtin 8718026301095
Aantal Spelers 2 tot 5 spelers
Aanbevolen leeftijd Vanaf 12+
Speelduur 120 min
Merk White Goblin Games
Taal Nederlands


Geen video's aanwezig.
  1. Leuk en tactisch Beoordeeld door Wim op 04-10-2016
    Beoordeling spel

    Erg tactisch de verschillende volken spelen totaal anders waardoor een volgende potje op de loer ligt. Verder is de plaatsing erg belangrijk omdat, je voordeel behaald aan de wijze waarop je de gebouwen neer zet.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling spel