0517 852 752 Contact
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Yu-Gi-Oh! Cybernetic Horizon - Booster Box

Yu-Gi-Oh! Cybernetic Horizon - Booster Box

In voorraad

€ 67,50
  • Koop 2 voor € 64,99 per stuk. en bespaar 4%

Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Details

Yu-Gi-Oh! Cybernetic Horizon - Booster Box bevat 24 boosters, 9 kaarten per booster.

Verleden en heden komen samen in Cybernetic Horizon, de eerste boosterset met 100 kaarten uit het Dueling-seizoen 2018-2019! Deze set moderniseert populaire thema's van de Yu-Gi-Oh! GX-, 5D- en ZEXAL tijdperken, en biedt gloednieuwe Link Monsters en nieuwe kaarten om strategieën te ondersteunen die zijn geïntroduceerd in Code of the Duelist, Circuit Break, Extreme Force, Flames of Destruction, Dark Saviors en meer! Hier zijn slechts enkele dingen waar je naar uit moet kijken!

- Upgrade je Cyber Dragon Deck naar het nieuwe tijdperk van Dueling! Cyber Dragon keerde terug in Legendary Dragon Decks van vorig jaar, en Cybernetic Horizon bevat gloednieuwe kaarten voor Cyber Dragon Decks, inclusief een Link Monster dat zijn 2100 ATK op andere Machines implementeert!

- Beroemde Ritueel Monsters keren terug! Demise, koning van Armageddon was ooit de koning van de competitie. Nu vertellen nieuwe vormen van Demise en Ruin, Queen of Oblivion het verhaal van deze gedenkwaardige monsters. Je vindt ook Cyberse Ritual Monsters en nieuwe kaarten om de benodigde componenten van een Ritual Summon te verzamelen zonder je belangrijke Normale Summon voor de turn te besteden!

- Een stofje op een cameralens of een monster dat zich in het zicht verbergt? Monsters hebben naar verluidt gelopen, gezwommen en onder ons gevlogen sinds het begin van de opgetekende geschiedenis, maar niemand heeft solide bewijs van hun bestaan kunnen produceren - tot nu toe! Deze monsters loeren in je hand en dwingen je tegenstander om ze te proberen te ontdekken. Als ze falen, wordt het monster naar je veld Summoned en trek je een kaart!

Je kunt ook nieuwe kaarten vinden in Yu-Gi-Oh! Cybernetic Horizon voor strategieën zoals Mekk-Knight, Neo-Spacian, Dragunity, Noble Knight, Sky Striker en meer!

De Cybernetic Horizon boosterset omvat 100 kaarten:

- 48 Commons
- 20 Rares
- 14 Super Rares
- 10 Ultra Rares
- 8 Secret Rares

Extra informatie

Gtin 4012927642399
Merk Konami
TCG Nee


Geen video's aanwezig.
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling spel