Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

YUGIOH - Battles of Legend: Crystal Revenge - Booster Box

YUGIOH - Battles of Legend: Crystal Revenge - Booster Box

€ 73,50
Vandaag Verzonden
  • Koop 2 voor € 69,88 per stuk

De Battles of Legend: Crystal Revenge booster set introduceert nieuwe, nooit eerder uitgebrachte kaarten uit de Yu-Gi-Oh! animatieserie van het origineel tot en met Yu-Gi-Oh! VRAINS!

Duelisten die een deck hebben gebouwd met Joker's Knight from King's Court en de 3 Musketeers of Face Cards kunnen nu eindelijk Yugi's Royal Straight Slasher uit de finale van de Grand Championship arc in hun strategie verwerken! 3 Musketiers of Face Cards is een van de beschikbare strategieën in het nieuwe Rivalry of Warlords Organized Play-formaat, dus duellisten die de basisprincipes van het deck willen leren voordat de nieuwe kaarten uitkomen, moeten bij hun lokale OTS of op een YCS-evenement informeren naar dit type evenement.

Van de originele serie naar Yu-Gi-Oh! VRAINS, Duelisten kunnen ook een ander Ignis-deck bouwen! Deze keer is het de Earth Ignis' Deck, een strategie gebouwd op EARTH Cyberse Link Monsters die samen een ondoordringbare muur vormen.

Naast een groot aantal coole nieuwe kaarten geeft Battles of Legend: Crystal Revenge geeft Duelists nog een kans om oudere kaarten te bemachtigen.

Elke booster van 5 kaarten bevat 4 Ultra Rares en 1 Secret Rare.