Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

1880: China
BGG Rating
8.0
Taal
Engels
Aantal spelers
3 tot 7 spelers
Leeftijd
13+
Moeilijkheidsgraad
Pittig
Spelmechanismen
Auction/Bidding, Network and Route Building, Stock Holding, Tile Placement

1880: China

BGG Rating
8.0
Taal
Engels
Aantal spelers
3 tot 7 spelers
Leeftijd
13+
Moeilijkheidsgraad
Pittig
BGGID
Normale prijs € 81,50 Speciale prijs € 67,50
Vandaag Verzonden
In 1880: China, geïnspireerd door het spel 1829 van Francis Tresham, gaan spelers op een meeslepende reis door de Chinese spoorweggeschiedenis. Het spel combineert historische accuratesse met unieke spelmechanismen om een boeiende en competitieve ervaring te bieden.

Als klassiek 18xx spel, stelt 1880: China spelers in staat om in de huid van machtige spoorwegbaronnen te kruipen. De spelers moeten aandelen kopen en verkopen van historische Chinese spoorwegmaatschappijen, hun spoorwegnetwerk uitbouwen en laten groeien, en treinen over hun netwerken laten reizen. Hoe succesvoller de bedrijven, hoe waardevoller hun aandelen en hoe groter de kans om het spel te winnen.

Een uniek aspect van 1880: China is dat de volgorde van de bedrijven niet verandert met de evoluerende aandelenprijzen; deze wordt vastgesteld samen met de introductieprijs wanneer een speler een bedrijf opent. Het spel bevat ook een door de speler gemanipuleerde verhouding van aandelenrondes en operationele rondes, wat zorgt voor een dynamische en onvoorspelbare spelervaring.

In het eind, is de speler met het hoogste gecombineerde vermogen van contant geld en aandelen de winnaar. Ervaar de spanning van 1880: China en word de meest welvarende spoorwegbaron van het Verre Oosten!
Spelmechanismen
Auction/Bidding, Network and Route Building, Stock Holding, Tile Placement
Designer
Helmut Ohley
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!