Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Arkham Horror: The Card Game – The Scarlet Keys: Campaign Expansion
BGG Rating
8.6
Taal
Engels
Speelduur
15 minuten
Moeilijkheidsgraad
Pittig

Arkham Horror: The Card Game – The Scarlet Keys: Campaign Expansion

BGG Rating
8.6
Taal
Engels
Speelduur
15 minuten
Moeilijkheidsgraad
Pittig
BGGID
€ 66,50
Vandaag Verzonden

Er is nog nooit een campagne geweest voor Arkham Horror: The Card Game van deze omvang en reikwijdte, en alleen jij en je mede-onderzoekers kunnen de wereld rondreizen en de mysteries van The Scarlet Keys ontrafelen voordat het te laat is.

The Scarlet Keys is de nieuwste campagne voor Arkham Horror: the Card Game. Net als bij Edge of the Earth vind je alleen spelerskaarten in de Investigator Expansion en alleen scenariokaarten in de Campaign Expansion. Of je nu één uitbreiding wilt of beide, de wereld van Arkham Horror is net groter geworden!

Het verhaal van The Scarlet Keys begint in Arkham met een reeks mysterieuze verdwijningen. Als voorwerpen, dieren en mensen verdwijnen, verdwijnen ze ook uit het geheugen van de achterblijvers. Alleen jij en je collega-onderzoekers herinneren hen - of dat dacht je. Wanneer een raadselachtige brief arriveert, waarin de schrijver beweert dat hij zich ook de verdwenen personen herinnert, is dat het begin van een epische reis die je over de hele wereld zal voeren, onder het waakzame oog van de mysterieuze en dodelijke Rode Coterie.

Als we zeggen "over de hele wereld", bedoelen we dat letterlijk. De Scarlet Keys Campaign Expansion introduceert de allereerste volledig non-lineaire campagne van de game. Nadat de proloog is afgelopen, kiezen jij en je groep waar je naartoe gaat, en waar je naartoe gaat, bepaalt welk scenario je speelt. Dit betekent dat, met uitzondering van de proloog en de finale (die altijd respectievelijk als eerste en laatste plaatsvinden), alle scenario's in deze campagne in willekeurige volgorde kunnen worden doorlopen. Het is echter mogelijk dat je ze niet allemaal in één keer uitspeelt, want een van de grootste bedreigingen in de campagne is niet de Mythos: het is de tijd.

We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!