GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Ascension Rise of Vigil
BGG Rating
7.2
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 4 spelers
Speelduur
30 tot 45 minuten
Leeftijd
13+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
Spelmechanismen
Deck, Bag, and Pool Building, Hand Management, Open Drafting

Ascension Rise of Vigil

BGG Rating
7.2
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 4 spelers
Speelduur
30 tot 45 minuten
Leeftijd
13+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
BGGID
€ 38,75
Momenteel Uitverkocht
Ontdek de betoverende wereld van Ascension Rise of Vigil, een fascinerend deck-building spel dat je strategische vaardigheden op de proef stelt. Dit spel, dat deel uitmaakt van de populaire Ascension reeks, is een perfecte mix van strategie en avontuur die zowel voor 2 tot 4 spelers als afzonderlijk spel kan gespeeld worden, of als uitbreiding op een ander Ascension spel voor tot wel zes spelers.

In Ascension Rise of Vigil draait alles om het verzamelen van kaarten uit een centrale pool en het opbouwen van je eigen deck. De creatieve mix van helden, monsters en constructies in de gedeelde kaartenpool maakt van elk spel een unieke ervaring. Strijd tegen monsters, verdien overwinningspunten en verzamel schatten om je deck te versterken en je tegenstanders te overtreffen.

Een bijzondere feature van Ascension Rise of Vigil zijn de schatkaarten, zoals de "Energy Shard". Deze kaarten introduceren een extra dimensie in het spel, waarbij je niet alleen kaarten verzamelt, maar ook energie opbouwt om speciale krachten te activeren. Met deze energie kun je je helden, constructies en monsters opwaarderen, waardoor je strategische opties aanzienlijk worden uitgebreid.

De wereld van Ascension Rise of Vigil is er een van constante verandering en dynamiek. Het spel eindigt pas als alle beschikbare overwinningspunten zijn geclaimd of het gedeelde deck kaarten op is. Elke zet kan het tij van het spel doen keren, waardoor je strategische vaardigheden tot het uiterste worden getest.
Spelmechanismen
Deck, Bag, and Pool Building, Hand Management, Open Drafting
Designer
Justin Gary
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!