Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

DBS - Zenkai Series Set 06 Perfect Combination Premium Pack Set Display [PP14] (8 Sets)

DBS - Zenkai Series Set 06 Perfect Combination Premium Pack Set Display (8 Sets)

€ 124,88
Momenteel Uitverkocht

Duik in de fascinerende wereld van DBS - Zenkai Series Set 06 PERFECT COMBINATION Premium Pack Set Display [PP14] (8 Sets), een must-have voor elke liefhebber van het Dragon Ball Super kaartspel. Deze speciale editie markeert een belangrijk moment in de geschiedenis van DBS met een indrukwekkende uitbreiding van de "Z-Extra" kaarten.

De set belicht bekende karakters uit diverse tijdperken, allemaal met de 'Combination' sleutelwoord. Een bijzondere toevoeging is de terugkeer van Ultra Instinct Son Goku als Leader Card uit de Universe Survival Saga. Deze kaart, met een prachtige illustratie, biedt spelers de kans om Son Goku's grenzen te overstijgen.

Een andere opvallende feature van Zenkai Series Set 06 PERFECT COMBINATION is het sterke duo van Son Goku & Son Gohan met hun 'Combination' deck uit de Android Cell saga. Samen met je favoriete Dragon Ball karakters, biedt Set 06 een vernieuwde spelervaring.

Deze premium pack set bevat ook de zeer gewilde GOD RARE (GDR) kaart, een zeldzaamheid met een lage trekfrequentie, waar fans reikhalzend naar uitkijken.

Elke Premium Pack Set Display van Zenkai Series Set 06 bevat:

  • 4 Zenkai 06 Booster Packs
  • 2 Limited Promo Cards (dezelfde kaart)