Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Digimon Card Game - Blast Ace Booster Box BT14

Digimon Card Game - Blast Ace Booster Box BT14

€ 92,50
Vandaag Verzonden
  • Koop 2 voor € 87,50 per stuk

Ontdek de nieuwste toevoeging aan het Digimon-universum met de Digimon Card Game - Blast Ace Booster Box BT14. Deze spannende release belooft een unieke ervaring voor zowel nieuwe als doorgewinterde spelers van het Digimon kaartspel.

Deze nieuwste booster box introduceert een revolutionaire spelmechaniek: ACE, met vier populaire Digimon-personages uit de Digimon Adventure-serie. Deze ACE-kaarten bieden spelers de mogelijkheid om hun decks te bouwen rond deze iconische Digimon. Deze combinatie van geliefde personages en innovatieve gameplay zal zeker de aandacht trekken van zowel nieuwe, terugkerende als huidige spelers.

Digimon Card Game - Blast Ace Booster Box BT14 bevat ook personages uit het gloednieuwe Digimon Seekers-multimediaproject. Daarnaast krijg je bij elke booster box een speciale "Survey Pack" als box-topper, met kaarten gekozen op basis van feedback van zowel Engelse als Japanse spelers. Dit maakt de set extra aantrekkelijk voor spelers in Engelssprekende regio's.

Een tweede box-topper bevat essentiële kaarten voor competitieve spelers. Deze zeldzame kaarten zijn een must-have voor iedere serieuze speler of verzamelaar.

Wat deze set echt uniek maakt, zijn de internationaal gerenommeerde kunstenaars die bekend zijn in het Westen. Zij zorgen voor high-rarity kaarten met een unieke stijl die in Japan niet te zien is. Voor de Engelse release bevat BT14 een exclusieve nieuwe alt-art kaart, die net zo zeldzaam is als de White Omnimon / Black Alphamon, en speciaal is geselecteerd voor verzamelaars.