GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Digimon Card Game - Infernal Ascension Booster Box EX-06

Digimon Card Game - Infernal Ascension Booster Box EX-06

BGGID
€ 92,50
Momenteel Uitverkocht
  • Koop 2 voor € 87,50 per stuk

De Digimon Card Game - Infernal Ascension Booster Box EX-06 introduceert een epische verzameling kaarten waarmee je je Digimon ervaring naar een hoger niveau tilt. Deze set brengt de Zeven Grote Demon Lords, inclusief de allereerste verschijning van Barbamon, naar het spel met nieuwe teksten, waardoor het eindelijk mogelijk is om een krachtig Demon Lords deck te bouwen.

Naast de Demon Lords maakt een langverwachte Digimon zijn debuut als finisher van het Demon Lords deck, wat deze lijn nog populairder maakt in combinatie met het Royal Knights deck uit BT13. De Drie Aartsengelen, Seraphimon, Ofanimon en Cherubimon, zijn nu beschikbaar als ACE kaarten. Daarnaast wordt de langverwachte Dominimon toegevoegd, waardoor je een indrukwekkend Archangels deck kunt samenstellen en bestaande Aartsengelen decks aanzienlijk kunt versterken.

Deze set bevat ook Digimon met Jogress-evoluties zoals Mastimon en Ragnalordmon, die nu beschikbaar zijn als ACE kaarten. Het nieuwe effect "Blast Jogress" maakt Jogress-evolutie mogelijk tijdens de beurt van je tegenstander, wat een revolutie teweegbrengt in de spelmeta!

De Infernal Ascension Booster Box EX-06 biedt een uitgebreide selectie kaarten die zowel verzamelaars als strategische spelers zullen waarderen. Met deze set kun je je decks uitbreiden en verbeteren met nieuwe en krachtige Digimon en effecten. Ontdek de veelzijdigheid en kracht van de nieuwe kaarten en bereid je voor op epische gevechten in de wereld van de Digimon Card Game.