Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Disney Lorcana TCG Set 4 - Ursula's Return Booster Box

Disney Lorcana TCG Set 4 - Ursula's Return Booster Box

€ 114,88
Vandaag Verzonden
  • Koop 2 voor € 109,88 per stuk

De Disney Lorcana TCG - Ursula's Return Boosterbox bevat 24 boosterpacks vol betoverende kaarten die je collectie zullen verrijken. Welkom in Lorcana, een magische wereld waar de wind even vrij stroomt als de magie zelf en stormen van mystieke intensiteit op komst zijn. Bereid je voor op de komst van een krachtige kracht – de Ursula glimmer.

In het hart van deze magische maalstroom ligt de Grote Illuminator, een bron van onmeetbare kracht die door velen wordt begeerd maar slechts door weinigen toegankelijk is. Nu is de tijd gekomen voor de Ursula glimmer om de macht te grijpen, haar kracht te gebruiken en het lot van Lorcana zelf opnieuw vorm te geven.

Wat drijft deze zeeheks tot zulke uitersten? Is het de onverzadigbare dorst naar macht, het verlangen om het wezen van magie zelf te beheersen? Of spelen er misschien diepere motieven, verborgen onder het oppervlak als geheimen die door de diepten van de oceaan worden gefluisterd?

Terwijl de storm in kracht toeneemt, hangt het lot van Lorcana aan een zijden draadje. Zal de Ursula glimmer slagen in haar zoektocht naar heerschappij, of zullen nog ongeziene krachten opstaan om haar suprematie uit te dagen?

Verzamel de moed om de mysteries van Lorcana te ontrafelen, waar elke golf fluistert van oude spreuken en elke windvlaag de belofte van ongekende magie met zich meebrengt. Durf je in het hart van de storm te stappen en ontdekken wat er achter de sluier van illusie ligt?

In tegenstelling tot starter decks bevatten boosterpacks 12 willekeurige kaarten uit de Disney Lorcana TCG - Ursula's Return set. Gebruik boosterpacks om je deck te bouwen en aan te passen met vaardigheden en personages die verder gaan dan wat je in starter decks vindt.

De Boosterbox Ursula's Return bevat 24 boosters. Elke booster bevat 12 kaarten, waaronder:

  • 1 foil kaart die elke zeldzaamheid kan zijn.
  • 2 zeldzame, super zeldzame of legendarische kaarten met een kans op een geheime zeldzame kaart!
  • 3 ongebruikelijke kaarten.
  • 6 gewone kaarten.

Boosters zijn een ideaal product om je collectie Disney Lorcana kaarten uit te breiden. In boosters ben je gegarandeerd van twee zeldzame kaarten en een foil kaart. Er zijn in totaal zes verschillende zeldzaamheidsniveaus. Misschien open je wel een Enchanted rare, de zeldzaamste kaarten die je in een booster kunt vinden. Verzamel, ruil, bouw je eigen decks en speel met de kaarten uit deze boosters!