GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Distilled: Africa & Middle East Expansion
BGG Rating
8.2
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 5 spelers
Speelduur
30 tot 120 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
In balans

Distilled: Africa & Middle East Expansion

BGG Rating
8.2
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 5 spelers
Speelduur
30 tot 120 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
In balans
BGGID
€ 26,50
Vandaag Verzonden
Ervaar de unieke smaken en culturen van Afrika en het Midden-Oosten met Distilled: Africa & Middle East Expansion. Deze uitbreiding van het strategische spel Distilled neemt je mee op een boeiende reis door de wereld van distillatie, waar je de geheimen van traditionele sterkedranken zoals Akpeteshie en Boukha kunt onthullen.

In Distilled: Africa & Middle East Expansion krijg je de kans om de identiteit van zes verschillende distilleerders uit landen zoals Tunesië, Kaapverdië, Ghana, Zuid-Afrika, Libanon en de Verenigde Arabische Emiraten aan te nemen. Elk van deze distilleerders heeft een unieke stijl en een kenmerkend recept, wat bijdraagt aan de diepte en complexiteit van het spel.

Daarnaast bevat de uitbreiding tien upgradekaarten voor distillerijen, negen premium marktartikelkaarten en tien premium marktingrediëntkaarten om je distilleeravontuur nog uitdagender te maken. Met de vier solo doelkaarten, vijftien dubbelzijdige proefvluchtkaarten en vijf Spirit Award tokens, biedt Distilled: Africa & Middle East Expansion eindeloze mogelijkheden en strategieën om te verkennen.

Dus of je nu een ervaren speler bent of nieuw in de wereld van Distilled, deze uitbreiding is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe, unieke en boeiende spelervaring.
Designer
Dave Beck
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!