Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Dominion: Empires
BGG Rating
8.4
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 4 spelers
Speelduur
30 tot 45 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
In balans
Spelmechanismen
Deck, Bag, and Pool Building, Delayed Purchase, Hand Management, Open Drafting

Dominion: Empires

BGG Rating
8.4
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 4 spelers
Speelduur
30 tot 45 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
In balans
BGGID
€ 52,50
Vandaag Verzonden
Stap binnen in de uitgestrekte wereld van Dominion: Empires, waar je koninkrijk geen koninkrijk meer is, maar een enorm imperium. Als heerser over dit imperium, ben je de keizer, met alle privileges die daarbij horen. Van het hebben van een luxueuze troon tot het vernoemen van een salade naar jezelf, de positie van keizer heeft zijn charmes.

Maar laat je niet misleiden, het is geen eenvoudige taak om keizer te zijn. Je dagen beginnen vroeg met het aansteken van het heilige vuur en worden gevuld met lange vergaderingen om te bepalen waarom het heilige vuur steeds weer dooft. Soms veroveren je legers een heel continent, en je weet gewoon niet waar je het moet plaatsen. Er zijn risico's verbonden aan je positie, zoals de constante dreiging van moordpogingen. Gelukkig heb je een voedselproever die alles proeft voordat je het eet, en een dolktester die elke dolk test voordat deze jou kan bereiken.

Dominion: Empires is de tiende toevoeging aan het Dominion speluniversum. Het bevat 96 metalen fiches en 300 kaarten, met opties om nu te kopen en later te betalen, stapels met twee verschillende kaarten, en landmarks die nieuwe manieren bieden om punten te scoren. VP tokens en Events uit eerdere sets zijn ook terug.

Ondanks alle uitdagingen is het leven als keizer geweldig. Je zou het niet willen ruilen voor de wereld, vooral omdat je al zoveel van de wereld in je bezit heeft. Ga op in de wereld van Dominion: Empires en maak van je koninkrijk een imperium dat de wereld domineert.
Spelmechanismen
Deck, Bag, and Pool Building, Delayed Purchase, Hand Management, Open Drafting
Designer
Donald X. Vaccarino
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!