GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Dominion: Plunder
BGG Rating
8.4
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 4 spelers
Speelduur
30 tot 45 minuten
Leeftijd
13+
Moeilijkheidsgraad
In balans
Spelmechanismen
Deck, Bag, and Pool Building, Hand Management

Dominion: Plunder

BGG Rating
8.4
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 4 spelers
Speelduur
30 tot 45 minuten
Leeftijd
13+
Moeilijkheidsgraad
In balans
BGGID
€ 47,50
Vandaag Verzonden
Sleevepakket meebestellen?
Standaard sleeves € 19,95
Non-Glare sleeves € 24,90
Nee, geen sleevepakket

De zee, een eindeloze bron van mysterie en rijkdom, wacht op je in Dominion: Plunder. Voorbij de horizon vinden avonturiers landen met luxeproducten van ongekende kwaliteit, glanzend en aantrekkelijk, van de fonkelende kroontjes tot de elegant vervaardigde tiara's.

Het is een wereld waarin elke speler streeft naar comfort en luxe. Een plek waar je de leiding neemt over een bemanning van doorgewinterde zeebonken, aangevuld met een paar eigenzinnige karakters zoals een chagrijnige zeekat en een goudvis met een houding. De oceaan, met haar grillige karakter, presenteert uitdagingen; maar de beloning? Een leven vol glanzende schatten, overwonnen van rijkbeladen koopvaardijschepen. Maar laat je niet misleiden door de glans van goud en juwelen, want in Dominion: Plunder zijn de meest waardevolle schatten de momenten en herinneringen die je samen creëert.

Deze nieuwste uitbreiding, de vijftiende in de Dominion-reeks, brengt 500 nieuwe kaarten in het spel, waaronder 40 unieke koninkrijkkaarten. Spelers kunnen genieten van een overvloed aan schatten en langdurige effecten, nieuwe kaartmechanismen zoals 'Loot' en 'Traits' die de dynamiek van het spel veranderen, en de terugkeer van de geliefde Events.

Duik dieper in de wereld van Dominion met Plunder. Waar de golven zowel uitdagingen als beloningen brengen, en elke zeereis een nieuw avontuur is, gevuld met risico's, beloningen en de kans om legendarische verhalen te vertellen.

Spelmechanismen
Deck, Bag, and Pool Building, Hand Management
Designer
Donald X. Vaccarino
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!