Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Dominion - Seaside 2nd Edition
BGG Rating
8.4
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 4 spelers
Speelduur
30 tot 45 minuten
Leeftijd
13+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
Spelmechanismen
Deck, Bag, and Pool Building, Hand Management, Open Drafting

Dominion - Seaside 2nd Edition

BGG Rating
8.4
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 4 spelers
Speelduur
30 tot 45 minuten
Leeftijd
13+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
BGGID
€ 44,88
We hebben hem besteld, updates ontvangen? Schrijf u in voor de Alert

Dominion: Seaside (Second Edition) bevat negen nieuwe soorten koninkrijkskaarten, die afzonderlijk zullen worden uitgebracht als een update pack voor diegenen die de eerste editie van deze uitbreiding bezitten. Een paar kaarten zullen kleine errata krijgen, maar deze zullen niet in het update pack verschijnen.

Alles wat je nodig hebt is een groot schip en een ster om het te besturen. En iemand die weet hoe je schepen met sterren moet besturen. Je hebt eindelijk een paar van die rivieren die je wilde, en ze leidden naar de zee. Dit zijn gevaarlijke, door piraten geteisterde wateren, en je stuurt er voorzichtig door ratten geteisterde schepen overheen, om lucratieve handel te drijven in verre, door handel geteisterde havens. Eerst neem je een paar eilanden in, als uitvalsbasis. De inboorlingen lijken vriendelijk genoeg, schreeuwen vredeskreten en geven je speren en gifpijlen voordat je zelfs maar dichtbij genoeg bent om ze fatsoenlijk te accepteren. Als je eindelijk die havens bereikt zult u ze veroveren, en van daaruit op zoek gaan naar meer rivieren.

Op een dag zullen alle rivieren van jou zijn.

Dit is de 2e uitbreiding voor Dominion. Het voegt 26 nieuwe Koninkrijk kaarten toe aan Dominion. Het centrale thema is je volgende beurt; er zijn kaarten die iets doen deze beurt en de volgende, kaarten die je volgende beurt voorbereiden en andere manieren om buiten de grenzen van een normale beurt te treden. Dominion: Seaside is een uitbreiding op zowel Dominion als Dominion: Intrigue. Als zodanig bevat het niet het materiaal voor een compleet spel. Het bevat met name niet de schat-, overwinnings-, vloek- of afvalkaarten. U heeft dus het basisspel of Intrigue nodig om met deze uitbreiding te spelen en u heeft ervaring met het spelen van Dominion met één van de eerste twee spellen. Het is ontworpen om met één van beide of beide sets te werken, en met alle toekomstige uitbreidingen die mogelijk worden gepubliceerd.

We hopen dat u geniet van deze groeiende wereld van Dominion!

Spelmechanismen
Deck, Bag, and Pool Building, Hand Management, Open Drafting
Designer
Donald X. Vaccarino
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!