Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Dragon Ball Super Card Game - Fusion World FB02 Blazing Aura - Booster Box

Dragon Ball Super Card Game - Fusion World FB02 Blazing Aura - Booster Box

€ 119,88
Vandaag Verzonden

Verken een nieuw tijdperk van gevechten met de Dragon Ball Super Card Game - Blazing Aura FB02. Deze nieuwste uitbreiding brengt geliefde personages en gloednieuwe karakters samen, waardoor de actie intenser dan ooit wordt.

In deze set zijn populaire figuren uit de Dragon Ball saga opgenomen als Secret Rare kaarten. Fans kunnen genieten van een exclusieve collectie die niet alleen traditionele kaarten bevat, maar ook Alternative Art kaarten voor leiders en super rares, verrijkt met unieke illustraties die verzamelaars zullen begeren.

Een belangrijk hoogtepunt van de set is de toevoeging van vier leiders en twaalf super rares die een alternatieve kunststijl bevatten. Twee Secret Rares krijgen eveneens een prachtige ALT-ART versie, die de visuele aantrekkingskracht en verzamelwaarde van deze kaarten aanzienlijk verhoogt. Deze speciale kaarten zijn ontworpen met oogverblindende illustraties en een frisse benadering, waardoor ze een must-have zijn voor zowel spelers als verzamelaars.

Elke booster box van Blazing Aura FB02 bevat ook een promotiecode voor de digitale versie van het spel, waarmee spelers exclusieve digitale packs kunnen ontgrendelen. Dit initiatief is onderdeel van een speciale promotie om de Dragon Ball Super Card Game Fusion World te vieren en te verrijken.

Met een totaal van 144 verschillende kaarttypes, waaronder vier leiders, 52 commons, 39 uncommons, 30 rares, 12 super rares, twee secret rares, en vier speciale herdrukken, belooft deze set een spannende toevoeging te zijn aan je Dragon Ball Super Card Game collectie.