Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Dragonball Super Card Game Collector's Selection Vol.3

Dragonball Super Card Game Collector's Selection Vol.3

€ 109,88
Vandaag Verzonden

Dompel jezelf onder in de opwindende wereld van Dragonball met de nieuwste release: Dragonball Super Card Game Collector's Selection Vol.3. Deze verzamelaarseditie brengt een reeks van 18 exclusieve kaarten samen, waarvan het ontwerp zorgvuldig is gekozen om zowel nieuwe als doorgewinterde spelers een unieke ervaring te bieden.

Stemmen van trouwe fans hebben invloed gehad op deze collectie. Dankzij een poll op de officiële website zijn de eerste tien kaarten gekozen uit zowel de standaard boosters als de promo-kaarten, waarmee de top 5 uit beide categorieën zijn vertegenwoordigd in deze exclusieve set. Deze door fans favoriete selectie wordt gecompleteerd met 8 handgeplukte kaarten door het ontwerpteam, wat het totaal op 18 prachtige en unieke kaarten brengt.

Elke kaart in de Collector's Selection Vol.3 is een toonbeeld van de kwaliteit en design waar Dragonball Super Card Game om bekend staat. Met 18 verschillende types die je in dit pakket vindt, is er voor elk type speler wel iets wils, of je nu een strategische denker of een aanvaller bent. De diversiteit van de kaarten biedt eindeloze mogelijkheden voor spannende duels en nieuwe strategieën.

Deze verzamelaarsset is niet alleen een must-have voor fans van het eerste uur maar ook een prachtige introductie voor nieuwkomers in de wereld van Dragonball card games. Verrijk je spelervaring en duik dieper in het universum met Dragonball Super Card Game Collector's Selection Vol.3.