GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Dreadful Meadows: Tricks For Treats Expansion
BGG Rating
7.2
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 4 spelers
Speelduur
15 minuten

Dreadful Meadows: Tricks For Treats Expansion

BGG Rating
7.2
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 4 spelers
Speelduur
15 minuten
BGGID
Normale prijs € 31,50 Speciale prijs € 26,50
Vandaag Verzonden
Sleevepakket meebestellen?
Standaard sleeves € 3,99
Non-Glare sleeves € 2,49
Nee, geen sleevepakket
Als je dacht dat Dreadful Meadows niet beter kon worden, bereid je dan voor op een zoete verrassing. De nieuwe uitbreiding, Tricks For Treats, voegt een innovatieve draai toe aan je favoriete spel en laat je smachten naar meer.

Met drie nieuwe spelmodi die de strijd tussen Confectioners naar een hoger niveau tillen, wordt je strategisch inzicht op de proef gesteld. De sluwe Slug en de Pilfering Patch veranderen het speelveld in een suikerzoet slagveld waar alleen de meest gewiekste suikerbakker als winnaar uit de bus komt.

Toch is het niet alleen maar zoetigheid wat de klok slaat. De Candy Critic Cards introduceren een nieuwe vorm van competitie. Hierbij ligt het oordeel van Cornelia Candy Critic in jouw handen. Durf jij de uitdaging aan?

Maar de Tricks For Treats Patches zijn wellicht nog wel de meest verrassende toevoeging aan Dreadful Meadows. Deze patches stimuleren strategisch denken en zorgen voor onverwachte plotwendingen. Wie weet win jij wel de strijd door een slimme diefstal!

Ten slotte maakt de Sinister Seed Silo de uitbreiding compleet. Deze visuele gids helpt spelers bij het anticiperen op het einde van het spel en verbetert zo hun strategie. Zal jij als eerste het einde van de silo bereiken?

Kortom, de Tricks For Treats Expansion brengt een unieke draai aan Dreadful Meadows. Laat je verrassen door deze vernieuwde versie van je favoriete spel en beleef onvergetelijke spelavonden vol strategie en plezier!
Designer
Lukus Adam