Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Dungeons & Dragons: Onslaught - Core Set
BGG Rating
7.7
Taal
Engels
Aantal spelers
2 spelers
Speelduur
15 minuten

Dungeons & Dragons: Onslaught - Core Set

BGG Rating
7.7
Taal
Engels
Aantal spelers
2 spelers
Speelduur
15 minuten
BGGID
€ 132,88
Vandaag Verzonden

Betreed de betoverende wereld van Dungeons & Dragons: Onslaught, een spannend nieuw bordspel waarin actie, strategie en verbeelding samenkomen. Dit meeslepende spel is gebaseerd op het iconische rollenspel en biedt een unieke spelervaring die zowel nieuwkomers als doorgewinterde spelers zal aanspreken.

In Dungeons & Dragons: Onslaught nemen spelers de rol aan van dappere avonturiers die op pad gaan om de wereld te verkennen, gevaarlijke vijanden te verslaan en epische schatten te ontdekken. Met een breed scala aan speelbare personages, spannende missies en tactische gevechten, biedt dit bordspel een meeslepend avontuur voor iedereen die zich graag in een fantasiewereld onderdompelt.

Het spel staat garant voor urenlang speelplezier met vrienden en familie, en moedigt samenwerking en strategisch denken aan. Dankzij de modulaire spelopzet en de diverse uitbreidingen biedt Dungeons & Dragons: Onslaught een grote herspeelbaarheid, waardoor geen twee avonturen hetzelfde zullen zijn.

Ontdek de wondere wereld van Dungeons & Dragons: Onslaught en laat je meevoeren door de meeslepende verhalen, de fascinerende personages en de spannende gevechten. Dit bordspel is de perfecte aanvulling op elke spelavond en een must-have voor fans van het Dungeons & Dragons-universum.

Designer
Alex Davy
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!