Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Escape: Zombie City Big Box
BGG Rating
7.1
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 4 spelers
Speelduur
15 tot 30 minuten
Leeftijd
10+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
Spelmechanismen
Cooperative Game, Dice Rolling

Escape: Zombie City Big Box

BGG Rating
7.1
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 4 spelers
Speelduur
15 tot 30 minuten
Leeftijd
10+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
BGGID
Normale prijs € 76,50 Speciale prijs € 56,88
Vandaag Verzonden
Ontsnap aan de dagelijkse sleur met Escape: Zombie City Big Box, een fascinerend en spannend spel dat je op het puntje van je stoel houdt. Dit real-time spel, waarbij de soundtrack dient als de timer, is geen simpele herhaling van bekende thema's, maar een uniek spel dat opvalt tussen de gebruikelijke zombiethema's.

In Escape: Zombie City Big Box, moeten spelers in twee fases het beste van hun vaardigheden tonen. De eerste fase omvat het verzamelen van goederen, het spawnen en bevechten van zombies. In de tweede fase is het tijd voor de ultieme test: een gezamenlijke ontsnapping uit de stad in een busje vol met verzamelde goederen, terwijl je nog meer zombies onderweg moet bevechten.

Maar dit is niet zomaar een game-ervaring. De Big Box editie van Escape: Zombie City tilt het spel naar een hoger niveau. Het bevat niet alleen het basis spel, maar ook The Survival Chronicles uitbreiding 1, en de Queenie 1, Queenie 2 en Queenie 3 sets. Deze extra elementen voegen nieuwe lagen en uitdagingen toe aan het spel, waardoor elke speelsessie een unieke ervaring wordt.

Of je nu een liefhebber bent van zombiespellen, of gewoon op zoek bent naar een opwindende game-ervaring, Escape: Zombie City Big Box zal je niet teleurstellen.
Spelmechanismen
Cooperative Game, Dice Rolling
Designer
Kristian Amundsen Østby