Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Everdell: Newleaf
BGG Rating
8.6
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 4 spelers
Speelduur
30 tot 90 minuten
Leeftijd
10+
Moeilijkheidsgraad
In balans

Everdell: Newleaf

BGG Rating
8.6
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 4 spelers
Speelduur
30 tot 90 minuten
Leeftijd
10+
Moeilijkheidsgraad
In balans
BGGID
€ 54,50
Momenteel Uitverkocht
In de levendige stad van Everdell: Newleaf, wordt een nieuw hoofdstuk onthuld. De langverwachte opening van het eerste treinstation brengt een golf van nieuwe mogelijkheden, wezens en ideeën met zich mee. Newleaf is een dynamische uitbreiding van Everdell, waarbij elke speler wordt uitgenodigd om hun stad te laten bloeien met nieuwe constructies, wezens en opwindende evenementen.

De veranderingen in Newleaf zijn niet beperkt tot de stadsgrenzen. De introductie van het treinstation bord, de hulpbron leverende Treinwagons, Tickets die het reizen waard zijn en Reservering Tokens, nodigen spelers uit om verder te verkennen en nieuwe strategieën te ontwikkelen. Met Newleaf, zal uw Everdell ervaring nooit meer hetzelfde zijn!

De toevoeging van Visitor kaarten zorgt voor nog meer dynamiek en uitdaging. Deze kaarten kunnen naar uw bloeiende stad worden getrokken om de diversiteit en het plezier van het spel te vergroten. Newleaf is een must voor elke Everdell fan en biedt een frisse en spannende draai aan dit geliefde spel.
Designer
James A. Wilson
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!