Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Final Fantasy TCG Beyond Destiny Booster Box

Final Fantasy TCG Beyond Destiny Booster Box

€ 124,88
Vandaag Verzonden
  • Koop 2 voor € 119,88 per stuk

Duik in het epische universum van Final Fantasy met de nieuwe Final Fantasy TCG Beyond Destiny Booster Box. Deze langverwachte uitbreiding brengt een rijke mix van klassieke en nieuwe personages uit de geliefde Final Fantasy-serie. Fans en verzamelaars, bereid je voor op een boeiende ervaring met kaarten die zowel strategisch als verzamelwaardig zijn.

De Beyond Destiny Booster Box introduceert een scala aan nieuwe strategische opties binnen het veelgeprezen FFTCG gameplay. Een bijzondere aanvulling in deze set is de zeer zeldzame Full Art kaart van Jack Garland [21-124L], compleet met een folie-gestempelde handtekening van Tetsuya Nomura.

Voor de verzamelaars is er goed nieuws: bij aankoop van een verzegelde booster display box ontvang je een Premium Full Art kaart van Prinses Sarah [PR-148/21-048L], eveneens een personage uit STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN.

Daarnaast brengen we drie populaire Legend-kaarten terug als Full Art Legacy kaarten. Deze omvatten Palom [15-011L], Porom [15-119L] en Leviathan, Lord of the Whorl [14-102L]. Deze Speciale Kaarten en Legacy Kaarten zijn niet alleen verzamelobjecten, maar kunnen ook worden gebruikt in officiële toernooien, net als gewone kaarten.

Ontdek ook de nieuwe kunstwerken van bekende artiesten zoals Rubi Asami, Mihoko Ishii en Toshiyuki Itahana, die een frisse kijk geven op klassieke en geliefde personages uit de FINAL FANTASY-serie.