Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Final Fantasy TCG - Golbez VS Cecil 2-Player Starter Set

Final Fantasy TCG - Golbez VS Cecil 2-Player Starter Set

€ 27,88
Vandaag Verzonden

Dit is de nieuwste aanwinst in de reeks TWEE-PLAYER STARTER SET, met het geliefde FINAL FANTASY IV. Inbegrepen in de set zijn twee voorgeconstrueerde decks: het eerste is een Fire/Earth deck dat zich richt op Golbez en de minions die hij manipuleert om zijn snode plot uit te voeren; en een Lightning/Water deck met de paladin Cecil en de bondgenoten die naast hem staan in hun strijd tegen de krachten van het kwaad. Twee spelers kunnen dus direct uit de doos spelen, elk met iconische personages uit de geliefde videogame.

Deze set bevat 15 gloednieuwe Starter-kaarten (vijf verschillende soorten, elk met drie kopieën) in elk van de decks, voor een totaal van 30 Starter-kaarten in de twee decks. Aangezien drie kopieën een standaard playset is, zullen spelers zoveel van deze nieuwe kaarten hebben als ze nodig hebben om in constructed decks op te nemen! Naast Golbez en Cecil, bevatten deze Starter kaarten populaire personages voor FINAL FANTASY fans, zoals Kain en Rydia. Bovendien zal één exemplaar van Cecil [17-139S] en Golbez [17-140S] een Premium Foil Full Art kaart zijn.

Net als de vorige TWO-PLAYER STARTER SET producten, is deze set niet alleen een aanrader voor FFTCG spelers, maar ook voor fans van FINAL FANTASY die misschien niet bekend zijn met TCGs. Bovendien zal één exemplaar van Cecil [17-139S] en Golbez [17-140S] een Premium Foil Full Art kaart zijn.