Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Flesh & Blood TCG - Part the Mistveil Blitz Deck Collection

Flesh & Blood TCG - Part the Mistveil Blitz Deck Collection

€ 59,88
Vandaag Verzonden

De Flesh & Blood TCG - Part the Mistveil Blitz Deck Collection is een ideale start voor elke nieuwe speler die zijn reis in de wereld van Flesh & Blood wil beginnen. Deze uitgebreide collectie biedt alles wat je nodig hebt om direct te spelen en te genieten van dit strategische kaartspel.

De Part the Mistveil Blitz Deck Collection bevat drie kant-en-klare Blitz Decks: Enigma, Nuu en Zen. Elk deck bevat 40 kaarten, inclusief helden, wapens, uitrusting en token kaarten. Elk deck bevat ook een regenboogfolie heldenkaart en niet-folie extended art kaarten die exclusief zijn voor dat deck.

Naast de Blitz Decks bevat deze set drie Part the Mistveil booster packs, elk met 16 kaarten, waarmee je de decks verder kunt aanpassen en je speelstrategieën kunt verbeteren. Dit maakt het een perfecte set voor zowel beginnende als ervaren spelers die hun collectie willen uitbreiden.

Een ander hoogtepunt van de Part the Mistveil Blitz Deck Collection is de prachtige Misteria "Hanging Village" rubberen speelmat met zones. Deze speelmat biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke speelervaring, maar helpt ook bij het organiseren van je kaarten tijdens het spel.

Alles komt samen in een herbruikbare 1000ct Mistcloak Gully opbergdoos, die voldoende ruimte biedt om al je kaarten veilig en georganiseerd te bewaren. Deze duurzame opbergdoos maakt het gemakkelijk om je kaarten mee te nemen naar toernooien of spelavonden met vrienden.

De Flesh & Blood TCG - Part the Mistveil Blitz Deck Collection is niet alleen een uitstekende keuze voor nieuwe spelers, maar ook een waardevol cadeau voor de Flesh & Blood fan in je leven. Of je nu net begint of je bestaande collectie wilt uitbreiden, deze set biedt alles wat je nodig hebt om diep in de wereld van Flesh & Blood te duiken.