Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Flesh & Blood TCG - Part the Mistveil Booster Box

Flesh & Blood TCG - Part the Mistveil Booster Box

€ 84,88
Vandaag Verzonden
  • Koop 2 voor € 79,88 per stuk

De Flesh & Blood TCG - Part the Mistveil Booster Box nodigt je uit om het mystieke land van Misteria te verkennen. Deze unieke set neemt je mee naar de hangende dorpen die balanceren tussen de gevaarlijke kloven en geulen van Misteria. Ontdek de geheimen van een land doordrenkt met mystiek, waar traditie, verlangen en doel je geest, lichaam en ziel zullen hervormen.

De Part the Mistveil Booster Box is een op zichzelf staande booster set met maar liefst 239 kaarten. Deze set introduceert het langverwachte Mystic talent van de Misteria regio, wat nieuwe en spannende mogelijkheden biedt voor je deck.

De set bevat:

  • 1 Fabled kaart
  • 6 Legendary kaarten
  • 43 Majestic kaarten
  • 54 Rares
  • 123 Commons
  • 12 Tokens
  • 18 Marvels

De Part the Mistveil Booster Box is ontworpen voor verschillende speelstijlen, waaronder Booster Draft, Sealed Deck en Constructed play. Dit maakt het een veelzijdige toevoeging aan je Flesh & Blood TCG collectie, of je nu een ervaren speler bent of net begint met dit fascinerende kaartspel.

Met deze uitgebreide verzameling kaarten kun je je deck aanpassen en optimaliseren voor de ultieme speelervaring. De introductie van het Mystic talent voegt een nieuwe laag strategie toe, waardoor je nog meer diepgang en variatie in je spel kunt brengen.

De Flesh & Blood TCG - Part the Mistveil Booster Box is een must-have voor elke fan van het kaartspel. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kaarten om je verzameling uit te breiden of je strategieën naar een hoger niveau wilt tillen, deze booster box biedt alles wat je nodig hebt om je avontuur in de wereld van Flesh & Blood voort te zetten.