0517 852 752 Contact
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Living Planet
Living Planet Living Planet

Living Planet

In voorraad

€ 49,88
Dit product is Engelstalig

Verwacht, Oktober 2019

Details

In Living Planet vertegenwoordigt elke speler één grote Galactic Corporation die de verre planeet MYC.14.250 exploiteert. Ieder van hen staat te popelen om de planeet te industrialiseren en zoveel mogelijk winst te genereren voordat de planeet zichzelf vernietigt.

Om dit te doen, moet je de planeet verkennen om de kaart te laten groeien. Je beheert je team om middelen te extraheren met fabrieksgebouwen die je hebt gebouwd, en middelen te verhandelen op de beurs om geld te verdienen. En boven alles, moet je in Living Planet omgaan met rampen die door de planeet worden veroorzaakt. Maar catastrofes gebeuren niet willekeurig, spelers activeren ze door hun acties, met behulp van hun kaartenset. Confrontatie tussen spelers zal plaatsvinden via de planeet.

Spelers nemen afwisselend de leidersrol voor elke beurt. Elke beurt volgt een specifieke volgorde van de spelbeurten. Elke speler moet in Living Planet een aantal acties uitvoeren in een beurt, in de volgorde die de leider kiest, waarbij de volgende volgorde wordt van: Productie van hulpbronnen - Actie (verkennen, verplaatsen, bouwen, ruilen ...) - Cataclysms.

Aan het einde van het spel Living Planet verdient elke speler overwinningspunten op basis van hoeveel geld ze hebben en hoeveel gebouwen en voertuigen ze besturen.

Extra informatie

Gtin Nee
Aantal Spelers 2 tot 4 spelers
Aanbevolen leeftijd Vanaf 16+
Speelduur 75 min
Merk Asmodee
Taal Engels


Geen video's aanwezig.
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling spel