Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Memoir '44 - Winter Wars The Ardennes Offensive
BGG Rating
8.2
Taal
Engels
Aantal spelers
2 spelers
Speelduur
45 tot 90 minuten
Leeftijd
8+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar

Memoir '44 - Winter Wars The Ardennes Offensive

BGG Rating
8.2
Taal
Engels
Aantal spelers
2 spelers
Speelduur
45 tot 90 minuten
Leeftijd
8+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
BGGID
Normale prijs € 37,50 Speciale prijs € 30,88
Momenteel Uitverkocht
Zet je schrap voor een intense ervaring met de Memoir '44 - Winter Wars The Ardennes Offensive. Deze expansie, doordrenkt met de rauwe realiteit van de bitterste gevechten van de Tweede Wereldoorlog, biedt alles wat je nodig hebt om te strijden in een met sneeuw bedekte omgeving.

Bereid je voor op de strijd, soldaat! Binnen deze uitbreiding vind je een schat aan spelcomponenten. Zo bevat de set 88 dubbelzijdige wintertegels, 28 speciale eenheidsbadges, 20 ronde markers en 16 obstakels. Verder bevat de set 20 Winter Combat cards, vergelijkbaar met de Urban Combat cards uit de Memoir '44: Sword of Stalingrad uitbreiding.

Daar stopt het niet. De Memoir '44 - Winter Wars The Ardennes Offensive bevat ook 80 nieuwe Commando kaarten, speciaal ontworpen voor Breakthrough gevechten. Deze uitbreiding introduceert nieuwe troepen, waaronder de gloednieuwe Tank Destroyer en Heavy Anti-Tank Gun eenheden, evenals Late War modellen van een Anti-Tank Gun, Mortier en Machinegeweer.

Deze componenten zijn cruciaal voor het vechten (en winnen!) van de tien scenario's in dit boekje, allemaal gericht op die cruciale twee kerstweken van 1944 in de Ardennen. De eerste zes scenario's zijn standaard scenario's, speelbaar met een enkel basis spel en deze uitbreiding alleen (hoewel een Memoir '44: Winter/Desert Board Map een mooie cosmetische touch aan je slagveld zal toevoegen). De vier daaropvolgende scenario's zijn gigantische Breakthrough weergaven van de Slag om de Ardennen.
Designer
Richard Borg
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!