Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Mortum: Medieval Detective
BGG Rating
7.4
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 6 spelers
Speelduur
120 tot 180 minuten
Leeftijd
12+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
Spelmechanismen
Cooperative Game, Deduction, Storytelling

Mortum: Medieval Detective

BGG Rating
7.4
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 6 spelers
Speelduur
120 tot 180 minuten
Leeftijd
12+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
BGGID
Normale prijs € 58,50 Speciale prijs € 48,50
Vandaag Verzonden

Ontdek Mortum: Medieval Detective, een meeslepend spel van deductie en avontuur dat plaatsvindt in een duistere wereld, geïnspireerd door het middeleeuwse Europa vol legendes, bijgeloof en levendige angsten. Word lid van een geheime organisatie en onderzoek mysterieuze gebeurtenissen, ontmoet fascinerende personages en los uitdagende mysteries op in drie boeiende scenario's die samen één verhaallijn vormen.

In Mortum: Medieval Detective, ben je vrij om de intrigerende wereld te verkennen met de agenten van jouw keuze. Gebruik je strategische vaardigheden om objecten te onderzoeken, geheime doorzoekingen uit te voeren of op andere manieren met je omgeving om te gaan. Verzamel cruciale informatie door verdachten te ondervragen of gesprekken met hen aan te knopen.

Kies je eigen speelstijl om verder te komen in het spel, of het nu gaat om een brute "trap op de deur"-aanpak of een sluwe en discrete strategie om ongewenste aandacht te vermijden. Elke beurt selecteren spelers uit beschikbare kaarten die aanwijzingen, locaties of getuigenverhoren kunnen bevatten. Gebruik deze kaarten in combinatie met speciale acties om te ontdekken wat er echt is gebeurd tijdens je onderzoek.

Uiteindelijk bepalen jouw keuzes en beslissingen hoe de gebeurtenissen zich ontvouwen in Mortum: Medieval Detective. Wees voorzichtig en geniet van je reis naar het duistere middeleeuwse Europa!

Spelmechanismen
Cooperative Game, Deduction, Storytelling
Designer
Sergey Minevich
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!