Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Munchkin Zombies
BGG Rating
6.2
Taal
Engels
Aantal spelers
3 tot 6 spelers
Speelduur
90 minuten
Leeftijd
10+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
Spelmechanismen
Dice Rolling, Hand Management, Variable Player Powers

Munchkin Zombies

BGG Rating
6.2
Taal
Engels
Aantal spelers
3 tot 6 spelers
Speelduur
90 minuten
Leeftijd
10+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
BGGID
Normale prijs € 41,88 Speciale prijs € 31,50
Vandaag Verzonden
Munchkin Zombies zet de traditionele spelwereld op zijn kop. In plaats van het bestrijden van de ondoden, begin je hier als een van hen! Deze unieke draai zorgt voor een verrassende en hilarische spelervaring vol humor en satire.

In Munchkin Zombies ben jij de zombie en zijn de "monsters" de gewone mensen die proberen de zombie-invasie te stoppen. Denk hierbij aan de Actieheld, de Voetbalmoeder of de Brandweerman. Het spelverloop is anders dan de meeste Munchkin-spellen. Er zijn geen klassen of rassen; in plaats daarvan kun je een mojo hebben, zoals Atomic Zombie, Plague Zombie, of Voodoo Zombie.

Net als bij Munchkin Bites! en Super Munchkin bevat Munchkin Zombies speciale krachten, unieke mogelijkheden die je kunt gebruiken om levels te winnen. Het doel is eenvoudig: de eerste speler die level 10 bereikt is de winnaar. Maar wees voorzichtig, andere spelers kunnen ervoor kiezen om je te helpen of te hinderen door extra monsters aan de ontmoeting toe te voegen.

De illustraties zijn van gastartiest Alex Fernandez, die ook de Meals on Wheels kaart heeft getekend. Munchkin Zombies is onderdeel van de Munchkin-serie, een satirisch kaartspel dat gebaseerd is op de clichés en eigenaardigheden van Dungeons & Dragons en andere role-playing games.

Merk op dat de 2012 editie van Munchkin Zombies van Pegasus Spiele ook de eerste uitbreiding bevat, Munchkin Zombies 2: Armed and Dangerous. Een extra reden om dit unieke bordspel aan je verzameling toe te voegen!
Spelmechanismen
Dice Rolling, Hand Management, Variable Player Powers
Designer
Steve Jackson (I)
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!