Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

No Retreat!: Polish & French Fronts
BGG Rating
7.7
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 2 spelers
Speelduur
180 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
Pittig
Spelmechanismen
Hexagon Grid

No Retreat!: Polish & French Fronts

BGG Rating
7.7
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 2 spelers
Speelduur
180 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
Pittig
BGGID
Normale prijs € 61,50 Speciale prijs € 51,50
Vandaag Verzonden
Ervaar de intensiteit en het strategisch inzicht dat nodig was tijdens de cruciale momenten van de Tweede Wereldoorlog met No Retreat!: Polish & French Fronts. Dit bordspel, ontworpen door Carl Paradis en ontwikkeld door Alan Emrich, neemt spelers mee naar de Poolse en Franse fronten, waar beslissingen het verloop van de oorlog bepaalden.

In No Retreat!: Polish & French Fronts nemen spelers de rol op zich van de geallieerde (Franse en Britse) of Duitse troepen, en voeren ze operaties uit volgens verschillende historische plannen. De actie speelt zich af op een hexagonaal bord dat een gebied van ongeveer 30 kilometer bestrijkt. Elke beurt vertegenwoordigt vier dagen in het echte leven, waardoor de spanning en onvoorspelbaarheid van de oorlog tot leven komen.

No Retreat!: Polish & French Fronts gaat een stap verder met de toevoeging van de Poolse campagne van 1939. Dit zelden gesimuleerde gevecht voegt nieuwe concepten toe aan het No Retreat!-spelsysteem en biedt spelers de kans om te experimenteren met verschillende "wat als"-scenario's.

Verder dan alleen een spel, is No Retreat!: Polish & French Fronts een kans om te leren, te reflecteren en jezelf onder te dompelen in een belangrijk deel van de wereldgeschiedenis. Ontdek vandaag nog de strategische diepte en de boeiende historische context van No Retreat!: Polish & French Fronts!
Spelmechanismen
Hexagon Grid
Designer
Carl Paradis
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!