Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

One Piece Card Game - Memorial Collection EB-01 Extra Booster Box

One Piece Card Game - Memorial Collection EB-01 Extra Booster Box

€ 114,88
Vandaag Verzonden

Verrijk je verzameling met de One Piece Card Game - Memorial Collection EB-01 Extra Booster Box, een must-have voor elke fan van het One Piece universum. Deze speciale uitgave bevat 24 boosterpacks, elk gevuld met kaarten die populaire personages uit de gehele One Piece saga belichten.

Duik dieper in de wereld van One Piece met karakters die voorheen minder vaak verschenen op Holo kaarten, zoals Chopper, Brook, Oden, en Kyros. Deze zorgvuldig geselecteerde personages brengen een nieuwe dimensie naar je spel, perfect voor zowel verzamelaars als actieve spelers.

De Memorial Collection EB-01 is niet alleen een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van One Piece, maar biedt ook essentiële kaarten die bestaande thema’s uit eerdere decks versterken. Of je nu je avonturen in Dressrosa, de intriges van Baroque Works, of de uitdagingen van Impel Down opnieuw wilt beleven, deze booster box is je ticket naar geavanceerde strategieën en onvergetelijke duels.

Elke booster pack in deze bijzondere collectie biedt de kans om je deck uit te breiden met zeldzame kaarten en krachtige combinaties te ontdekken. Mis deze unieke kans niet om je One Piece Card Game ervaring naar een hoger niveau te tillen met de Memorial Collection EB-01 Extra Booster Box.