Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

One Piece Card Game - Paramount War Booster Box OP02

One Piece Card Game - Paramount War Booster Box OP02

€ 119,88
Momenteel Uitverkocht
  • Koop 2 voor € 114,88 per stuk

Beleef de adembenemende momenten van de Paramount War arc opnieuw met de One Piece Card Game - Paramount War Booster Box OP02. Deze tweede set van het One Piece Card Game dompelt je onder in een zee van mogelijkheden, met tal van nieuwe karakters en ongeziene combinaties.

Ontdek de kracht van de gloednieuwe "Black" color kaarten, een toevoeging die de deur opent naar ongekende strategieën en combinaties. Verdiep je in de wereld van de Whitebeard Pirates, The Three Admirals, Ivankov en vele anderen die hun opwachting maken in deze Paramount War set.

Met rode en zwarte GARP als multicolored leader en tal van andere combinaties, ontvouwt zich een heel nieuwe reeks strategieën voor de spelers. Deze Booster Box introduceert je ook tot een rijkdom aan kaarten met diverse zeldzaamheidsgraden, waaronder Common, Uncommon, Rare, Super Rare en Secret Rare, met daarnaast nog de bijzondere leader-kaarten.

De verpakking zelf is een schatkist aan mogelijkheden: met 24 boosters per box en 12 kaarten per booster, ligt er een heel universum aan spelstrategieën aan je voeten, klaar om ontdekt te worden. Verzamelaars kunnen ook uitkijken naar speciale edities met alternative art en parallel design, die een ware eyecatcher in je verzameling zullen zijn.

Elke Paramount War Booster Display OP02 bevat 121 verschillende kaarten, inclusief een unieke Box Topper die de box compleet maakt en elke verzameling naar een hoger niveau tilt. Maak je klaar voor uren spelplezier waarin je de grootste battles uit de One Piece geschiedenis kunt herbeleven.