Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

One Piece Card Game Starter Deck bundel ST08-ST09

One Piece Card Game Starter Deck bundel ST08-ST09

€ 32,88
Vandaag Verzonden

Met de One Piece Card Game Starter Deck bundel ST08-ST09 zet je voet aan wal in de spannende wereld van kaartspellen met twee van de meest geliefde personages uit het One Piece universum: Monkey.D.Luffy en Yamato.

Deze gloednieuwe bundel viert de gelijktijdige release van twee decks, elk gericht op een internationaal populair karakter. Voor liefhebbers van de One Piece Card Game is dit de karakterline-up waar ze reikhalzend naar uit hebben gekeken!

Als je pas begint aan jouw kaartavontuur, dan biedt deze bundel de perfecte instap. Maar ook voor de doorgewinterde speler is het een uitgelezen kans om de verzameling uit te breiden en te versterken. De bundel biedt zowel zwarte kaarten, die voor het eerst te zien waren in ST-05, als gele kaarten uit ST-07. Hiermee krijg je meer ruimte voor deckbuilding en kan je met zwart of geel de competitie aangaan met andere kleuren.

Inhoud van de bundel:

  • One Piece Card Game -Monkey.D.Luffy- ST08 Starter Deck: Een diepgaande duik in het avontuur van Luffy en zijn bemanning.
  • One Piece Card Game -Yamato- ST09 Starter Deck: Ervaar het verhaal en de kracht van Yamato, een cruciale speler in de One Piece saga.