Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

One Piece Card Game Ultra Deck - The Three Captains ST10

One Piece Card Game Ultra Deck - The Three Captains ST10

€ 39,88
Momenteel Uitverkocht
  • Koop 2 voor € 37,50 per stuk

Welkom in de opwindende wereld van One Piece Card Game Ultra Deck - The Three Captains, waar de legendarische piratenleiders Luffy, Law en Kid de leiding nemen over hun onverschrokken bemanningen. Dit kaartspel nodigt spelers uit om samen met Zoro en Killer deel te nemen aan het avontuur.

Met dit eerste rood-paarse samengestelde deck in de serie, kunnen fans genieten van een agressieve speelstijl. Het deck biedt een evenwichtige mix van effecten die tegenstanders uitschakelen en DON!! kaarten toevoegen om je arsenaal te versterken. Dankzij de krachtige samenstelling van het deck kun je snel indrukwekkende resultaten boeken in competitieve matches.

Verzamelaars en spelers zullen ook de glans van de kaarten waarderen, want het deck bevat alle holo kaarten (8 soorten met holo en textuurfolie en 11 soorten met holo). Het is niet alleen een visueel spektakel, maar biedt ook strategische diepte door de uitwisselbare Leader kaarten. Met deze kaarten kunnen spelers hun gevechtsstijl aanpassen en verschillende strategieën uitproberen om de leider te vinden die bij hun speelstijl past.

In het Ultra Deck vind je alles wat je nodig hebt om het spel te beginnen:

  • Een samengesteld deck van 51 kaarten
  • 2 exclusieve promo kaarten
  • 10 DON!! kaarten
  • Een stijlvolle kaartdoos om je deck in op te bergen
  • Een handige playsheet om je spelvaardigheden te verfijnen