Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

PARKS Memories: Coast to Coast
BGG Rating
6.3
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 8 spelers
Speelduur
30 tot 45 minuten
Leeftijd
6+
Moeilijkheidsgraad
Lichtvoetig
Spelmechanismen
Memory, Set Collection

PARKS Memories: Coast to Coast

BGG Rating
6.3
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 8 spelers
Speelduur
30 tot 45 minuten
Leeftijd
6+
Moeilijkheidsgraad
Lichtvoetig
BGGID
Normale prijs € 37,50 Speciale prijs € 30,88
Vandaag Verzonden
PARKS Memories: Coast to Coast is niet zomaar een bordspel. Dit unieke spel combineert de tactiek van matchende spellen met een vleugje avontuur. Het spel bevat een reeks tegels die nationale parken vertegenwoordigen, strategisch over de tafel verspreid en met de afbeelding naar beneden. De spelers draaien twee tegels om, kiezen er één om voor zich te houden, voegen een nieuwe tegel toe aan het bord, en blokkeren een tegel met het hiker token. De beurt gaat door totdat een speler of team drie sets overeenkomende parktegels heeft verzameld.

Maar PARKS Memories: Coast to Coast gaat verder dan alleen matchen. De spelers kunnen speciale vaardigheden activeren door overeenkomsten te vinden van PARKS-resource-iconen wanneer ze tegels onthullen. Deze extra laag van strategie maakt dit spel aantrekkelijk voor zowel beginners als ervaren spelers.

Het spel kan op verschillende manieren worden gespeeld. Je kunt het één-op-één spelen, in teams, of je kunt het speelveld uitbreiden voor een extra uitdaging. Voor jongere spelers kan het spel eenvoudigweg als een geheugenspel worden gespeeld.

PARKS Memories: Coast to Coast is één van de drie edities van PARKS Memories, elk met een unieke set spelersvaardigheden. Deze editie belicht de nationale parken in de Verenigde Staten met uitzonderlijke waterlichamen. Samen tonen alle drie de edities elk nationaal park in de VS.
Spelmechanismen
Memory, Set Collection
Designer
Kyle Key
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!