Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Pokemon 151 Elite Trainer Box

Pokemon 151 Elite Trainer Box

€ 59,88
We hebben hem besteld, updates ontvangen? Schrijf u in voor de Alert
  • Koop 2 voor € 54,88 per stuk

Herbeleef de wonderen van de Kanto-regio met de gloednieuwe Pokemon 151 Elite Trainer Box. De magische wereld van Pokémon komt tot leven met een scala aan gloednieuwe kaarten die de geliefde regio in een geheel nieuw daglicht stellen, inclusief iconische karakters als Bulbasaur, Charmander, en Squirtle.

De Scarlet & Violet—151 uitbreiding brengt nieuwe avonturen en onbekende horizonnen naar voren. Een bijzondere trekpleister in deze uitbreiding zijn de bijzonder geïllustreerde kaarten van Venusaur ex, Charizard ex, en Blastoise ex. Deze exclusieve kaarten brengen een extra dimensie aan je verzameling en bieden een frisse blik op de alom bekende Pokémon wereld.

Maar dat is nog niet alles, want tijdens je tochten door de hernieuwde steden en landelijke gebieden van de Kanto-regio, bestaat de kans dat je stuit op de ongrijpbare Mew ex, een kaart die in geen enkele collectie mag ontbreken.

De box is niet alleen een paradijs voor verzamelaars maar ook een must-have voor spelers. Binnenin vind je negen Pokémon TCG: Scarlet & Violet—151 booster packs om je deck te verbeteren, en een schat aan andere benodigdheden voor de echte Pokémon trainer:

  • Een full-art foil promo kaart met Snorlax in de hoofdrol, een must-have voor elke verzamelaar.
  • 65 kaarthoezen om je waardevolle kaarten in perfecte staat te houden.
  • 45 Pokémon TCG Energy kaarten om de kracht van je Pokémon te ontketenen.
  • Een handige gids om je wegwijs te maken in de Scarlet & Violet—151 uitbreiding.
  • Alle benodigdheden voor een spannend Pokémon TCG-duel, inclusief schade-teller dobbelstenen, een wedstrijdlegale muntworp dobbelsteen en conditiemarkers.
  • Een prachtige collector’s box met vier verdelers om je collectie georganiseerd te houden.
  • Een codekaart voor Pokémon Trading Card Game Live, waarmee je online kunt deelnemen aan de Pokémon wereld.

De Pokemon 151 ETB belooft zowel veteranen als nieuwe spelers een rijke en onvergetelijke ervaring, met een schat aan materiaal die elke Pokémon-avontuur naar een hoger niveau tilt.