Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Pokemon Scarlet & Violet Booster Box [SV01]

Pokemon Scarlet & Violet Booster Box

€ 134,88
Vandaag Verzonden
  • Koop 2 voor € 129,88 per stuk
  • Koop 6 voor € 124,88 per stuk

Scarlet & Violet is de eerste hoofduitbreiding in de Scarlet & Violet serie van de Pokémon Trading Card Game en is gepland voor release op 31 maart 2023. Het Japanse equivalent, Scarlet ex - Violet ex, is de eerste hoofduitbreiding in Japan en komt uit op 20 januari 2023.

Scarlet & Violet, en de Japanse Scarlet ex en Violet ex, richten zich op Koraidon en Miraidon, die beide als Pokémon-ex zijn opgenomen. De set is de eerste met Pokémon, items, personages en plaatsen uit de Pokémon Scarlet en Violet games. Sommige Pokémon-ex bevatten ook een nieuwe Terastal mechanic die vergelijkbaar werkt met Ancient Traits.

Deze nieuwe uitbreiding introduceert verschillende veranderingen in het ontwerp van de Pokémon Trading Card Game die zullen worden doorgevoerd vanaf de Scarlet & Violet uitbreiding. Voor het internationale publiek worden de gele randen op Pokémon TCG-kaarten silver om overeen te komen met de kaarten die in Japan worden uitgebracht, waardoor de Pokémon TCG-ervaring over de hele wereld geljik wordt getrokken. Sommige Pokémon-ex bevatten ook een nieuwe Terastal mechanic die op dezelfde manier werkt als Ancient Traits.

Daarnaast worden uitbreidingssymbolen vervangen door uitbreidingscodes en taalcodes op alle kaarten. Alle kaarten met een Rare zeldzaamheid worden holofoil in boosterpacks, en boosterpacks zullen nu gegarandeerd drie Holofoil-kaarten bevatten... in plaats van slechts twee.

De Pokémon Scarlet & Violet serie omvat:

- Meer dan 190 kaarten
- Meer dan 10 gloednieuwe Pokémon EX; een nieuwe kijk op een terugkerend spelmechanisme
- De introductie van Tera Pokémon ex met een cool kristalachtig uiterlijk
- Meer dan 30 Trainer-kaarten
- Tientallen Pokémon en Trainer kaarten met speciale illustraties

Een Pokemon SV1 Scarlet & Violet Booster Box bevat 36 boosters, een Pokemon booster bevat 10 willekeurige kaarten.