Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Pokémon Trading Card Game Classic

Pokémon Trading Card Game Classic

€ 399,88
Vandaag Verzonden

Stap in de wereld van Pokémon Trading Card Game Classic, een vernieuwde versie van het geliefde Pokémon TCG, gepland voor release in de late 2023. Dit spel, ontworpen voor Pokémon-fans van alle leeftijden, brengt de spanning van vriendelijke gevechten naar elke locatie en elk moment.

Het hart van Pokémon Trading Card Game Classic is het innovatieve, opvouwbare en draagbare spelbord, perfect voor twee spelers. Dit bord is zorgvuldig ontworpen met zones voor Actieve Pokémon, Benched Pokémon, het deck, de aflegstapel, en Prijskaarten. Het meest opvallend is het centrale compartiment van het bord, waarin tot drie decks en een gereedschapskist met alle benodigde accessoires voor de strijd kunnen worden opgeborgen.

Herbeleef de legendarische strijd met Venusaur, Charizard en Blastoise uit de Base Set, teruggebracht in drie speciaal samengestelde decks die deze volledig ontwikkelde Kanto-starters bevatten. Naast de klassieke kaarten bevatten deze decks ook nieuw gedrukte kaarten zoals Ho-Oh ex en Lugia ex, waarmee je nieuwe strategieën kunt vormen. Hoewel deze kaarten, met uitzondering van de Basic Energy kaarten, niet toegestaan zijn voor toernooispel, zijn deze statische decks ideaal voor het uitdagen van vrienden en familie tot een tijdloze strijd in het Pokémon TCG.

In de gereedschapskist van de Pokémon Trading Card Game Classic vind je stapelbare schadetellers, driedimensionale Poison en Burn markers, en metalen orbs die de plaats innemen van Pokémon-munten. Deze orbs kunnen worden gerold in een kleine schacht in het midden van de kist; landen ze in een witomrand gat, dan geldt dit als kop, en in een zwartomrand gat als munt. Met Pokémon Trading Card Game Classic heb je nooit meer dobbelstenen of munten nodig.